Forum oficial în Bihor pentru antidrog

Forum oficial în Bihor pentru antidrog
Filiala Bihor a Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) şi-a lansat pagina de Internet oferind chiar şi o secţiune de forum atât pentru sesizări on-line cât şi pentru discuţii şi comentarii.

Astfel, site-ul www.anabihor.ro oferă informaţii utile atât tinerilor cât şi adulţilor (părinţi, educatori, etc.) care doresc să cunoască mai bine acest flagel cu care se confruntă destul de des în relaţia cu adolescenţii.

Pagina web mai conţine, la secţiunea contact, adresele de e-mail ale specialiştilor Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Bihor, pentru orice abordare asigurându-se confidenţialitate.

Ofiţerul de presă Ilinca Şandor mai reaminteşte: „CPECA Bihor asigură la nivelul comunităţii locale un sistem integrat de servicii medicale, psihologice şi sociale adaptat la nevoile consumatorilor de droguri, alcool şi tutun. De asemenea, desfăşoară activităţi de informare, educare, comunicare precum şi activităţi de prevenire.”

Populaţia vulnerabilă la consumul de droguri este cea formată din adolescenţi şi tineri care sunt mult mai deschişi la nou, mai predispuşi la experienţe noi, mai permeabili în  adoptarea anumitor comportamente de risc, prin prisma unor informaţii insuficiente, periculoase sau chiar greşite. În încercarea de diminuare a consumului este necesar în primul rând ca adolescenţii şi tinerii să fie informaţi corect cu privire la consumul de droguri, tutun, alcool şi efectele acestora.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !