Fostele stele vs next generation

Fostele stele vs next generation
Motiv de mare bucurie pentru iubitorii sportului-rege la Vadu Crișului.

Fostele glorii ale echipei s-au întâlnit în cadrul unui meci amical cu tinerii jucători de astăzi, cei care după patru etape sunt neînvinși în Seria 1, Liga a V-a a Campionatului Județean de Fotbal Bihor. De-a lungul timpului, mulți fotbaliști au pornit de la Vadu Crișului, ajungând la echipe din diviziile C și B. Cel mai valoros fotbalist pe care l-a dat Vadul a fost Teodor Fildan, născut la 14 martie 1954, care a activat la FC Bihor în divizia A.

Circa 30 de foști fotbaliști aflați la vârsta a doua și a treia, care au jucat sub culorile galben-albastru ale clubului – pe atunci – Stânca Vadu Crișului, au răspuns invitației, începând cu membrii echipei care la finele anilor ’70 au reușit promovarea din campionatul zonal în campionatul județean, pe stadionul Voința din Oradea, după un baraj viu disputat. Cei prezenți au fost salutați și premiați de către primarul Dorel Cosma și viceprimarul Ioan Hașaș, și ei foști componenți ai echipei. După un minut de reculegere ținut în amintirea celor care nu mai sunt pe acest pământ, centralul Ghiță Rusu, și el fost jucător la Șuncuiuș și Vad, a dat drumul la joc.

După o partidă viu disputată, cu pauze de hidratare după fiecare 15 minute jucate, partida s-a terminat la egalitate, 2-2, și au urmat loviturile de la unsprezece metri, unde mai tinerii jucători și-au adjudecat victoria. Frații Kosa, Șchiop Florian (Crețu), Pali Teodor (Dele), Cocan Ioan (Coco), venit din Făgăraș, unde s-a stabilit, Hasas Imre (Piki), Pușcău Sandu, Alexandru Gaboraș (primarul comunei Bratca), Mălai Fl.(Balangu), Pascar Sorin, Pityu Covaci, Ardeleanu Liviu, Miere Fl., Jancsi Cosma (Ayala), Feri Mihok, Nelu și Florin Miere (Urgentu) au fost printre cei prezenți la meci. Dupa meci, întâlnirea a continuat la sala de sport, lângă un bograci, o bere și muzică bună.

Ioan Hașaș0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !