Fotbalişti bătuţi la Marghita

Fotbalişti bătuţi la Marghita
Violenta a revenit pe stadioanele din Divizia D. Un caz incredibil s-a petrecut la sfârsitul meciului Bihoreana Marghita – Victoria Avram Iancu, scor 0-1, când antrenorul si doi jucatori ai formatiei oaspete au fost batuti de sporteri ai echipei Bihoreana.

„Vreo patru-cinci oameni au tabarât asupra lui Catalin Buzgau si Lucian Fodor. Am intervenit si eu, dar m-au trântit la pamânt si m-au dat cu capul de perete. Cel mai afectat a fost Fodor, care a fost lovit cu o scândura în cap. Într-un final, am reusit sa ne baricadam în vestiar. Dupa vreo 40 de minute au venit doi politisti si ne-au asigurat plecarea.

Nu am crezut ca asa ceva se poate întâmpla la Marghita”, povesteste antrenorul Dobray. „La Marghita a fost ca în jungla dupa terminarea meciului, când jucatorul Fodor si antrenorul Dobray au fost loviti cu bestialitate”, a spus observatorul partidei, Cornel Pantea, seful arbitrilor bihoreni. „Eu am mai ramas pe banca de rezerve si am ajuns mai târziu la vestiar, dar am auzit ca a fost o bataie.

Probabil au fost iritati de arbitraj, dar mi s-a spus ca si la meciul din sezonul trecut de la Avram Iancu au fost probleme. Pacat ca exista aceste orgolii, din care fotbalul are de pierdut”, a spus antrenorul echipei din Marghita, Muzsnay Zsolt.


Cazul va fi analizat marti de Comisia de Disciplina a AJF Bihor, iar clubul din Marghita risca sanctiuni drastice pentru slaba organizare a partidei.

Teodor Biris