FPB propune reducerea impozitului pe clădiri şi terenuri

FPB propune reducerea impozitului pe clădiri şi terenuri
Trei firme din cadrul FPB au fost premiate în Topul Naţional al Firmelor, organizat de CCI.


Federaţia Patronilor Bihor este mândră de membri săi. Iar preşedintele Ioan Lucian spune că „sunt 1000 de motive”., iar acestea sunt rezultat al faptului că FPB rămâne fidelă principiului: „promovăm performanţa şi încurajăm iniţiativa”.

Săptămâna trecută, în Sala Mică a Primăriei Oradea, sedinţa Comisiei de Dialog Economic, prilej cu care au fost dezbătute printre altele şi impozitele şi taxele locale pentru anul 2015. Reprezentând FPB, vicepreşedintele Fonoage Vasile a avut două iniţiative remarcabile:

reducerea impozitului pe clădiri şi terenuri, de la 1% la 0,9% pentru anul 2015 din următoarele considerente:„creşterea atractivităţii pentru investitorii noi care vin în Oradea (Timişoara are tot 0,9%); procentul de 1% avut în vedere acum 4 ani nu mai este propice trendului economic; pot beneficia de această facilitate şi firmele mai vechi, nu doar cele noi”.Vicepreşedintele Vasile Fonoage a propus ca locurile de parcare, inclusiv cele de domiciliu să fie marcate (inscriptionate) unitar pentru a fi evitate de cei care parchează ocazional, şi pentru a da un aspect plăcut oraşului. În acest sens propunerea ca parcarea care se va amenaja pe str. Independentei ar fi bine să aibă acces din două direcţii pentru a facilita accesul celor care vin în centru dinspre cartierele Rogerius sau Ioşia şi pentru a mări gradul de ocupare a acestei parcări (investiţii).

La capitolul performanţă amintim că trei firme membre ale FPB au fost premiate la gala organizată de Camera de Comert şi Industrie a României, „Topul Naţional al Firmelor”, editia XXI, 6 noiembrie 2014. Este vorba despre Agroind Cauaceau, EMSIL şi Celestica, toate firmele din judeţul Bihor.„Suntem mândri de realizările firmelor bihorene”, a transmis presei, preşedintele UNPR, Ioan Lucian, prezent la eveniment.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !