Francesca Pop, nou record national la tir

Francesca Pop
Francesca Pop
La sala de sport a Universităţii orădene a avut loc etapa a IV-a a CN de tir sportiv pentru arme cu aer comprimat.

Competiţia a fost organizată de CS Universitar (antrenori Vasile Leţ, Adriana Floruţa), sub egida FR Tir Sportiv. Cel mai bun rezultat pentru clubul orădean a fost înregistrat de Francesca Pop, care a stabilit un nou record naţional în proba de pistol 40 focuri aer comprimat junioare, cu 385 puncte. Francesca a câştigat proba la senioare, cu rezultatul total de 856,7 p. Un alt rezultat bun îi aparţine Antoniei Miclău, care s-a situat pe locul I la puşcă 40 focuri senioare, cu 783 p. În aceeaşi probă, Alexandra Keri a ocupat locul III cu 776 p, iar Lorena Pop s-a clasat pe locul V, cu 767 p.

La puşcă 40 focuri junioare, Eliza Molnar şi Diana Şerfezi au ocupat locurile IV şi V, cu 765, respectiv 722 p. Cristian Rayna s-a situat pe locul IV la puşcă 40 focuri junioare II, cu 705 p. Proba de pistol 60 focuri juniori a consemnat evoluţiile bune ale lui Daniel Zegoicea şi Teodor Iancu, clasaţi pe locurile II şi III, cu 1072, respectiv 1060 puncte. La pistol 60 focuri seniori, Szücs Csongor s-a situat pe locul III cu 1137 p, iar George Şerfezi a ocupat locul IX cu 1082 p. În fine, la pistol 40 focuri juniori II, Felix Cioară s-a clasat pe locul II cu 706 p.

În aceste zile, la Arad are loc etapa a V-a a CN. Imediat după etapa de la Oradea, Francesca Pop a trebuit să se deplaseze la Bucureşti, pentru controlul antidoping obligatoriu pentru omologarea noului record naţional. Sportiva orădeană a plecat apoi la Arad, la etapa a V-a, unde a concurat obosită după periplul bucureştean. Antrenorul Vasile Leţ a dorit să-şi exprime nemulţumirea pentru faptul că la Oradea nu poate efectua control antidoping, performerii fiind astfel obligaţi să bată drumul până în Capitală.

G.N.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !