Franturi din viata designerului

1Comentariu
Franturi din viata designerului
Bote’ a istorisit pentru Jb şi Bihon câteva momente din viaţa sa. Mai multe, în cartea autobiografică.

Cătălin Botezatu vorbeşte în cartea sa despre momentul de glorie financiară pe care spune că l-a atins la 26 de ani. „Aveam 23 de milioane de mărci şi un întreg imperiu pe care l-am pierdut. Important e că am reuşit să mă ridic de sub nivelul mării unde eram. Şi să fac mai mult, să devin celebru şi în exterior. Nu cheltuiesc aiurea, investesc în afaceri profitabile, nu strâng la saltea. Atunci, nu am pierdut pe mâna mea”, spune designerul şi ne provoacă să descoperim întreaga poveste între coperţile cărţii „Trei vieţi”.

Îndrăgostit de Bianca

O poveste pe care puţini o ştiu. Cătălin Botezatu şi-a dorit să devină actor. Chiar dacă era elev într-o clasă de matematică-fizică şi până în clasa a XI-a era premiantul clasei. Mama îl vroia medic ca şi ea, iar tatăl spera să urmeze meseria lui: inginer. „M-am pregătit pentru energetică, iar tata spera să fac practică la un reactor nuclear din Canada. Am luat examenul la facultate, dar apoi nu m-am prezentat. Simţeam că trebuie să fac ce îmi doream şi am dat la teatru. Erau trei locuri. Am dat de trei ori, am căzut o dată primul sub linie, iar de două ori al doilea. Partea bună e că acolo am cunoscut-o pe Bianca Brad. De care m-am şi îndrăgostit…”.

Bianca Brad l-a sfătuit să intre în lumea modei, unde spune că a susţinut un examen mai dur decât la facultate: a trecut prin proba limbilor străine, a trebuit să demonstreze că ştie să meargă pe podium şi sport şi elegant, totul prin comparaţie cu manechini cunoscuţi. Şansa sa a fost ministrul industriei din aceea vreme, care a convins-o pe Elena Ceauşescu să-l ajute să obţină buletin de Bucureşti pentru a putea lucra în capitală. În două luni, Botezatu confirma în Germania, unde obţine titlul de cel mai bun şi mai rapid model şi aduce primele 10.000 de mărci pentru statul român. Ca să nu-şi dezamăgească părinţii, termină la ASE Facultatea de management şi marketing în alimentaţie publică şi începe şi Facultatea de Drept.  

V.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor