FRF a modificat regulamentul de promovare în Liga 3

De Teodor Biriş
Reactualizat la:
FRF a modificat regulamentul de promovare în Liga 3
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a adus o serie de modificări la „Regulamentul de Organizare şi Desfăşurate a Jocurilor de Baraj pentru Promovarea în Liga 3”.

Astfel, pentru tragerea la sorţi au fost stabilite şapte regiuni cu câte şase judeţe în componenţă. Tragerea la sorţi este programată în luna februarie

Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui

Regiunea 2, Nord-Vest: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj

Regiunea 3, Centru: Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu

Regiunea 4, Vest: Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa

Regiunea 6, Sud: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova

Regiunea 7, Sud-Est: Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău, Vrancea.

Meciurile de baraj vor avea loc pe 16 iunie 2018 (ora 18:00, turul) şi 23 iunie 2018 (ora 17:30, returul), astfel că echipa campioană va trebui anunţată la FRF cel mai târziu în 11 iunie. Pot participa la baraj doar echipe care aparţin de structuri sportive cu personalitate juridică şi că deţin Certificat de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Nu are dreptul de a participa la baraj o echipă campioană a unui judeţ dacă localitatea unde clubul îşi are sediul nu este în judeţul respectiv. În această situaţie este acceptată la baraj echipa clasată pe locul următor, în campionatul judeţean respectiv, care îndeplineşte condiţiile cerute de prezentul regulament.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !