Frontierişti cu inimi mari

Frontierişti cu inimi mari
ORADEA – Micuţii de la Centrul de Educaţie Incluzivă nr. 1 din Oradea au fost marti vizitaţi de către un alt gen de Moş Nicolae, îmbrăcat de această dată în uniformă de frontierist.

Elevii Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” au donat pachete cu dulciuri în valoare de peste 20 de milioane de lei vechi copiilor de la centru. „Evenimentul face parte dintr-un program mai larg, care a început acum câteva luni cu o campanie de donare de sânge. Cu bonurile valorice obţinute în urma acestei campanii am cumpărat pachetele de dulciuri pentru aceşti copii”, a declarat comisarul Cura Marius, şef sector formare elevi .

Copii i-au întâmpinat pe elevii de le frontieră cu colinde învăţate pentru serbarea de Crăciun, în semn de mulţumire pentru darurile primite. Acţiunea nu se va opri aici, elevii urmând să mai facă o altă campanie de donare de pachete în apropierea Crăciunului. Aceste pachete vor conţine alimente de bază şi vor fi adresate veteranilor de război şi câtorva familii defavoriztae. Frontieriştii de la Şcoala „Avram Iancu”, nu sunt la primul eveniment de acest gen, acţiuni similare fiind desfăşurate de aceştia cu ocazia sărbătorilor pascale. În luna aprilie, tot în urma unei campanii de donare de sânge, frontieriştii au făcut donaţii veteranilor de război. 

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase