Fulger a mărit tarifele

1Comentariu
ORADEA - După câteva săptămâni de la scumpirea tarifelor la taxi de către VIP, Start şi City, a venit şi rândul celor de la Fulger să-şi ajusteze tarifele. Informaţia ne-a fost furnizată de concurenţă. „Dacă sunteţi corecţi, scrieţi că şi cei de la Fulger au mărit tarifele. Când am scumpit noi călătoriile aţi scris”, ne-a telefonat administratorul de la Start Taxi.

Dispecera de serviciu de la Fulger Taxi ne-a confirmat că tarifele au fost mărite, dar nu le cunoştea. „De abia am intrat în schimb şi nu ştiu noua tarifare, iar personalul din conducere nu poate fi contactat decât după ora 18:00”, ne-a precizat dispecera de la Fulger. Potrivit informaţiilor primite de la administratorul de Start, tarifele practicate de Fulger sunt de 1,48 de lei/km înainte de ora 10:00 şi 1,68 de lei/km după ora 10:00.

Directorul de la Hello Taxi, Rad Iosif, ne-a declarat că firma pe care a conduce n-a mărit deocamdată tarifele, dar are în vedere acest lucru în viitorul apropiat.
Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor