Funcţie râvnită de medici

Funcţie râvnită de medici
Deva – Actualii directori de spital se află în competiţie, în această săptămână, pe noile funcţii de manager. Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager de spital se dispută în această săptămână. Vineri, 17 noiembrie, viitorii manageri vor susţine testul-grilă de verificare a cunoştinţelor.

În competiţia pentru cele 12 funcţii din spitalele hunedorene se află în acest moment 15 candidaţi.

Posturile pe care se înregistrează cea mai mare concurenţă sunt cele pentru Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu, unde una din trei persoane speră să ocupe scaunul, şi pentru Spitalul de Urgenţă Petroşani unde se află în competiţie doi candidaţi.

Dacă la Geoagiu, Cătălin Buligă şi Marian Naghi sunt în competiţie cu actualul director economic al Sanatoriului, Constantin Horea, la Petroşani, Sidonia Faibiş, directorul actual al spitalului, concurează cu Adina Ciucur, directorul economic al instituţiei.

„Nu toţi directorii de spitale vor să concureze pe post. La Brad, actualul director nu concurează, pentru concurs se prezintă Florin Jurcă, ce nu a lucrat în sistem. La Vulcan, pentru post concurează Daniela Bulzan, actuala directoare economică”, declară dr. Dan Magheru, director ASP Hunedoara.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase