Fundația Green-Stream Val-Verde vă invită să vizitați Centrul de Vizitare și Poteca Tematică “Hidro-Forest” în Turulung, jud. Satu Mare (P)

Fundația Green-Stream Val-Verde vă invită să vizitați Centrul de Vizitare și Poteca Tematică “Hidro-Forest” în Turulung, jud. Satu Mare (P)
În anul 2013, într-un mediu natural unic al comunei Turulung (jud. Satu Mare), s-a realizat o clădire din bușteni, caracteristic zonei, sediul Centrului de Informare și Vizitare.

De Centrul de Vizitare aparține un depozit de biciclete, cu posibilitate de închiriere, asigurând astfel descoperirea potecii tematice pe biciclete. Poteca tematică care prezintă habitate de mlaştină, de pădure, de pajiște şi pe cele acvatice, va porni de la Turulung, de pe malul râului Tur şi va atinge observatorul de pe Dealul Mic de la Turulung Vii, brațele Turul Mort şi „Drótos” . Puncte de informare, de odihnă, observatoare ajută la cunoașterea potecii educaționale, de aproape 15 km lungime. Pe potecă, iubitorii de geocaching, pot descoperi lada geo din Turulung.

Ne puteţi contacta pe site-ul: www.hidroforest.eu sau www.facebook.com/pages/Hidro-Forest-Tanösvény-és-Látogatóház-Túrterebes.

Prezentul material a fost finanțat de “Bethlen Gábor Alap”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !