Furau capace auto prin Oradea

Furau capace auto prin Oradea
O patrulă orădeană de Siguranţă Publică a depistat miercuri patru tineri care furat capace auto în muncipiul Oradea.

Astfel, poliţiştii au recuperat 4 capace ornamente din inox pentru roţi şi benzină furate miercuri la ora 02:00 din Oradea de către orădeanul A.D. (19 ani), N.V. (19 ani) şi B.I. (19 ani), ambii din Sânmartin şi A.F. (18 ani), din Cihei.

Poliţiştii din cadrul Biroului Furturi din Auto continuă cercetările pentru stabilirea întregului palmares  infracţional al tinerilor abia trecuţi de pragul majoratului.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Bihor, subinspector Smaranda Brumar, reaminteşte câteva sfaturi „de aur” ale Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.P.J. Bihor, în care a activat o bună perioadă:

AUTOTURISMELE DUMNEAVOASTRĂ  POT FI ÎN SIGURANŢĂ DACĂ…

– Parcaţi automobilul lângă domiciliul sau imobilul în care locuiţi, astfel încât să-l puteţi observa permanent, iar locul să fie iluminat în timpul nopţii;

– Încuiaţi autoturismul şi luaţi cheile cu dumneavoastră, chiar dacă îl părăsiţi pentru câteva momente;

– Nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare, documente, cărţi de credit, genţi sau obiecte de îmbrăcăminte.  Dacă se află la vedere sunt „tentante” chiar şi pe timpul zilei, reprezentând o provocare pentru toate categoriile de hoţi;

– Faţa detaşabilă de la aparatura electronică de valoare, gen radio-casetofon, CD – player, este luată în casă pe timpul nopţii;

– Comparaţi, în momentul în care vreţi să cumpăraţi un autovehicul, elementele de identificare înscrise în documentele maşinii cu elementele corespondente aflate înscrise ori poansonate pe autovehicul;

– Montaţi sisteme tehnice de alarmă şi siguranţă antifurt, apelând la serviciile firmelor specializate! Sunt o piedică în calea infractorilor!

 

„Spărgătorii vor profita de fiecare clipă de neglijenţă manifestată în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră! Mai mult interes în protecţia bunurilor personale vă scuteşte de neplăceri! Apelaţi cu încredere la Poliţie”, mai transmite subinspectorul de poliţie, psiholog Samaranda Brumar.

 

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase