Gaddafi implicat într-un accident

Gaddafi implicat într-un accident
NIGERIA – Liderul Libiei, Muammar Ghaddafi, a fost implicat într-un incident diplomatic pe aeroportul din Abuja, în Nigeria. Gărzile de corp, prea multe şi prea înarmate, ale Colonelului nu au fost pe placul serviciului de securitate de pe aeroport care le-a refuzat intrarea în ţară.

Ghaddafi s-a înfuriat şi a plecat pe jos către capitala Abuja, aflată la 40 de kilometri de aeroport.

Liderul Libian a fost întors din drum de preşedintele nigerian, care se afla din întâmplare pe aeroport şi a trebuit să intervină. După un alt schimb de replicii cu poliţiştii de pe aeroport, Colonelul a vrut să urce în avion şi să plece acasă. S-a certat iarăşi cu serviciul de securitate, căruia i-a propus înregistrarea armelor delegaţiei sale.

Nigerienii nu au acceptat şi, după a doua mediere a liderului nigerian, delegaţia libiană a plecat către capitala Abuja, înarmată cu numai opt pistoale, ca toţi ceilalţi participanţi la summit-ul care începe mâine. Celelalte arme au fost depozitate în avionul lui Ghaddafi. Toate gărzile de corp care îl însoţesc pe colonelul Ghaddafi în afara ţării sunt, întotdeauna, femei, precizează BBC.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase