Gala arbitrajului bihorean

De Teodor Biriş
Reactualizat la:
1Comentariu
Răzvan Lădar şi Nicolae Tătar
Răzvan Lădar şi Nicolae Tătar
Răzvan Lădar a fost desemnat cel mai bun arbitru, iar Florin Toia – cel mai bun asistent din Bihor.

Tradiţionalul banchet de final de an s-a transformat din 2014 în „Gala arbitrajului bihorean”. O festivitate organizată de CJA Bihor şi Asociaţia „Cavalerii fluierului”, care s-a desfăşurat la Hotel Poieniţa şi în cadrul căreia au fost premiate superlativele din arbitrajul bihorean pe acest an. În ierarhia arbitrilor, în care au fost analizaţi arbitri care activează pe plan judeţean, cel mai bun central a fost desemnat Răzvan Lădar (23 de ani). Un trofeu care de la anul va purta numele regretatului fost mare arbitru Mircea Neşu. Pe locurile următoare s-au clasat în ordine Radu Bitea (32 de ani) şi Călin Ilea (27 de ani). Numărul 1 în Top 3 al arbitrilor asistenţi a fost ales Nicolae Tătar (25 de ani), secondat de Florin Toia (27 de ani) şi Cristian Nagy (41 de ani). Atât Lădar cât şi Tătar sunt participanţi la proiectul tinere talente organizat de CCA în cadrul convenţiei UEFA 2014-2015. „Sunt bucuros şi onorat pentru aceest premiu. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi îi asigur că nu îi voi dezamagi. Aceest premiu mă ambiţionează să muncesc şi mai mult. Pentru anul 2015 îmi doresc sanatate şi putere de muncă, ca la sfârşitul anului să pot culege roadele, care pentru mine ar fi o promovare în Liga 3”, ne+a declarat Lădar, care este profesor de educaţie fizică şi sport şi antrenor colaborator la CS Şoimii Oradea.

Diplomă de excelenţă

11sovre
„Nava amiral a arbitrajului bihorean”, cum l-a denumit Cornel Pantea, preşedintele CJA, pe asistentul FIFA Octavian Şovre, a primit o diplomă de excelenţă care să marcheze clasarea pe locul 1 în clasamentul asistenţilor români de pe lista FIFA. Ajuns la 45 de ani, vârstă limită în arbitraj, Florin Mitra a primit o plachetă care să marcheze cei 23 de ani petrecuţi în arbitrajul bihorean. Cel mai promiţător arbitru este considerat Cristian Ciobriş (19 ani), cel care şi-a făcut în acest sezon debutul în Liga 4. Premiat a fost şi asistentul Alexandru Corb (22 de ani) pentru promovarea în Liga a III-a, el primind trofeul de la Octavian Şovre, cel pe urmele căruia vrea să meargă. Premiul „Salvatorul anului” a fost acordat arbitrului asistent Ciprian Fiter, cel care la un meci disputat la Budureasa a intervenit rapid şi a salvat un jucător care îşi înghiţise limba. Echipa de fotbal a arbitrilor, manageriată de Alexandru Nagy a fost recompensată cu o minge Brazuca pentru locul 1 ocupat la Turneul Prietenia de la Timişoara. Fondatorii Asociaţiei „Cavalerii fluierului”, Laurenţiu Danşa, octavian Şovre, Radu Bitea, Ciprian Danşa, Marius Omuţ şi Rareş Vidican, au fost recompensaţi pentru sprijinul acordat dezvoltării arbitrajului bihorean.

CJA are arbitre model, Gabriela, Mara, Adina şi Ambra CJA are arbitre model, Gabriela, Mara, Adina şi Ambra ©

Nu au fost uitate nici arbitrele care au primit premiul pentru „curaj, ambiţie, perseverenţă, seriozitate”, lângă acestea putând fi adăugate frumuseţe şi eleganţă: Mara Iscru, Gabriela Toderaş, Andreea Kovacs, Adina Popa, Janina Păduraru, Ambra Silaghi şi Paula Popa. Au mai fost premiaţi sponsori, colaboratori ai CJA şi Asociaţiei „Cavalerii fluierului”, precum şi conducătorii departamentelor CJA. După festivitate, atmosfera a fost întreţinută de interpretul Adi Balint cu formaţia sa.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor