Gala atletismului bihorean 2006

Gala atletismului bihorean 2006
ORADEA – Tradiţionala Gală a atletismului bihorean, organizată, conform obiceiului, de antrenorul orădean Virgil Preda, a avut în acest an un caracter jubiliar, aflându-se la cea de-a zecea ediţie.

„Prefer să ţinem această festivitate, ca de fiecare dată, aici, la cantina LPS Bihorul, chiar dacă spaţiul este ceva mai restrâns. Ne simţim bine aici, aflându-ne practic în familie, pentru că îmi place să cred că atletismul bihorean este o mare familie. Ţin să le mulţumesc sponsorilor şi prietenilor atletismului, care m-au ajutat, la fel ca în fiecare an, să organizez această gală”, a afirmat antrenorul Virgil Preda.
Un sezon bun
La festivitate au fost prezenţi sportivi, părinţi ai acestora, antrenori, oficiali, conducători de cluburi şi vip-uri din atletismul şi sportul orădean, ziarişti sportivi.
„Atletismul bihorean a avut un sezon bun, dovadă elocventă în acest sens fiind cele circa 40 de medalii cucerite la Campionatele Naţionale, precum şi la unele competiţii internaţionale, cum sunt Campionatele Balcanice. Aş dori să reamintesc faptul că atletismul este sportul olimpic numărul unu, la Campionatele Mondiale sau la probele atletice de la Jocurile Olimpice participând sportivi din peste 120 de ţări. Din această cauză, performanţele la atletism sunt incomparabil mai greu de obţinut faţă de alte sporturi, cu o extindere mai redusă”, a subliniat Virgil Preda.
Gală interactivă
Festivitatea de premiere propriu-zisă s-a desfăşurat, conform obiceiului, pe secţiuni. Au fost premiaţi cei mai buni zece atleţi, dar şi tinerele speranţe locale ale acestui sport. Performerii anului 2006 au fost recompensaţi cu diplome, cupe, trofee şi premii în bani. Premiile au totalizat 5.000 RON. Festivităţile de acordare a premiilor au fost pigmentate cu momente artistice şi cu concursuri ad-hoc de cultură generală muzicală.
Spre deosebire de ediţiile anterioare, gala de ieri a fost una interactivă, ziariştii fiind invitaţi de antrenorul Virgil Preda să-şi spună părerea în mod direct despre performanţele atletismului orădean şi modul în care acesta este sprijinit de autorităţile locale.

Nutiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase