Gala atletismului bihorean

Gala atletismului bihorean
Festivitatea a constituit o sărbătoare a marii familii a atletismului din judeţul nostru.

Tradiţionala gală a atletismului bihorean a reunit, conform tradiţiei, la cantina LPS Bihorul, atleţi, antrenori, conducători de cluburi, oameni de sport, profesori, reprezentanţi ai instituţiilor sportive, părinţi, sponsori şi susţinători financiari ai atletismului.

„Suntem în acest an mai mulţi decât altădată, ceea ce este un semn bun, pentru că numărul atleţilor din Bihor a crescut considerabil faţă de anii precedenţi. Avem un număr mare de copii angrenaţi în acest sport, fapt care ne conferă certitudinea că atletismul bihorean are asigurat schimbul de mâine. Am fost invitaţi să organizăm gala într-un spaţiu mai mare, la Liceul Greco-Catolic, cu care avem de altfel relaţii excelente de colaborare. Am preferat însă să rămânem tot aici, la cantina liceului sportiv, pentru că această şcoală a reprezentat punctul de pornire în performanţă pentru toţi atleţii bihoreni. Ne simţim aici ca acasă, aici am ţinut toate ediţiile anterioare ale galei, nici nu ştiu câte au fost până acum, 14 sau 15”, a declarat organizatorul manifestării, inimosul profesor şi antrenor Virgil Preda, preşedintele AJ de Atletism Bihor şi membru în Biroul Federal al FR Atletism.

Conform obiceiului, au fost acordate premii, atât pentru cei mai buni atleţi ai judeţului, cât şi pentru speranţele de mâine ale acestui sport şi copiilor începători. Nu au fost uitaţi antrenorii care i-au descoperit pe performerii de astăzi, fiind recompensaţi mai mulţi profesori de sport din diferite şcoli orădene. Antrenorul Virgil Preda a primit la rândul său un câte trofeu din partea DJST Bihor şi a AJ de Culturism. Festivitatea de premiere a fost „pigmentată” cu momente artistice susţinute de Corul Fiat Lux, de atletul David Blaga, precum şi cu concursuri de cultură muzicală pentru atleţi, „marca” Virgil Preda.

G.N.

„Atletismul a avut un an bun”

„Atletismul a avut un an bun”

CEI MAI BUNI ATLETI AI ANULUI 2010

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !