Gala diplomelor la Arte

Gala diplomelor la Arte
Pentru câteva ceasuri Pasajul Vulturul Negru a devenit podium de prezentare. Imagini prezentare  Gala diplomelor la Arte I

Gala diplomelor studenţilor de la Arte Vizuale tinde să se impună că un ul dintre principalele evenimente mondene din viaţa oraşului. Datorită numărului foarte mare de devoratori de modă care au dorit să asiste la eveniment, organizatorii se gândesc să caute pentru la anul o locaţie mai generoasă. Evenimentul a ajuns la a X-a ediţie. 14 absolvenţi şi-au prezentat duminică seara colecţiile. Acestea sunt rezultatul a luni întregi de muncă, dar şi a unui efort financiar considerabil. Experienţa didactică îşi spune cuvântul şi se concretizează în realizările studenţilor care au o valoare artistică şi creativă recunoscută şi pe plan naţional şi chiar internaţional. Creaţiile lor au fost prezentate şi la concursuri internaţionale în Malta alături de Agenţia Amalia Judea Art & Fashion şi de creaţiile lui Cătălin Botezatu. De altfel, în ultimii trei ani absolvenţii de la Facultatea de Arta Oradea au luat premiile unu şi doi la concursurile de modă din ţară ,fapt care confirmă valoarea reală a Facultăţii de Artă din Oradea. Fiecare designer a adus în scenă o lume inedită ,o părticică din personalitatea proprie, dorinţa de a comunica la nivel artistic şi creativ cu publicul. Crăiasa Zăpezi, Tocilarii Rebeli, Regina Elisabeta ..anii 50, colecţii inspirate din istoria corsetului sau din „filosofia” firului de paianjen, ori din lumea templelor greceşti, colecţiile prezentate s-au constituit într-oo revărsare de culoare, inedit şi stil.

Maraton de modă

„Toţi studenţii si-au dat maximum de interes.Criza nu s-a lăsat simţită ,pentru că piesele realizate au fost şi din suflet şi sufletul tinerilor designeri nu este în criză .A fost o seară bogată, luxuriantă. Un maraton de modă de ceea mai înaltă calitate”, spune Amalia Judea, profesor la Facultatea de Arte.Lucrările au fost coordonate de ing. Olimpia Urdea şi designerul Amalia Judea.

Manechinele care au prezenat şi interpretat un rol în fiecare colecţie sunt de la Agenţia Amalia Judea Art& Fashion. Pentru ca seara să fie completă, la eveniment a participat şi artistul italian Luca Virago de la Miss Italia care se afla întâmplător în Oradea şi care a cântat pentru prima dată în Europa de Este o melodie a lui Andreea Bocelli.

Veronica Bursasiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !