Gala Diplomelor la Palatul Baroc

8Comentarii
Gala Diplomelor la Palatul Baroc
Ajunsă la cea de a VI-a ediţie, Gala Diplomelor, manifestare organizată la fiecare promoţie a Facultăţii de Arte Vizuale, în parteneriat cu Muzeul Ţării Crişurilor, s-a desfăşurat marţi seara, în curtea interioară a Palatului Baroc.  video

Cu toate că în alţi ani tinerii absolvenţi s-au bucurat de prezenţa unui public numeros, Gala 2006 a fost mult mai săracă din acest punct de vedere.

„Suntem mulţumiţi că am ajuns să mai organizăm şi în 2006 acest eveniment, care se doreşte permanent, şi suntem bucuroşi că Facultatea de Arte Vizuale din Oradea confirmă şi impune facultatea în rândul celorlalte facultăţi de artă plastică. Anul viitor, gala va fi probabil organizată în noul spaţiu muzeal de pe str. Armatei Române”, afirmă Aurel Chiriac, directorul Muzeului Ţării Crişurilor.

Artă şi design vestimentar

În holul instituţiei a fost organizată o expoziţie cuprinzând o selecţie a lucrărilor de diplomă ale absolvenţilor de la Pictură, Sculptură, Pedagogia artei, Arte textile, Design, în vreme ce afară, studentele de la specializarea Design vestimentar şi-au etalat colecţiile, prezentate de manechinele Agenţiei Amira Modelling.

Tinerele creatoare de modă nu au fost la prima apariţie cu piesele vestimentare, deoarece în urmă cu câteva săptămâni au încântat un numeros auditoriu prezent în sala de concerte a Filarmonicii de Stat. Din cele şapte absolvente, doar cinci au participat la Gala Diplomelor. Dintre colecţiile prezentate cele mai apreciate au fost ale Dianei Sav, intitulată „Autograf de suflet japonez” şi Cristinei Breteanu, denumită „Înnoirea datinilor”, ambele notate cu 10.

Laura Voicu8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor