Gala sportului bihorean 2006

Gala sportului bihorean 2006
ORADEA – Organizată de Direcţia pentru Sport a Judeţului Bihor, Gala sportului bihorean 2006 a reunit vineri seară la Discoteca No Problem cei mai buni performeri şi echipe ale sezonului.

Festivitatea s-a desfăşurat pe secţiuni, fiind premiaţi succesiv cele mai bune echipe, respectiv cei mai buni sportivi la sporturi olimpice, respectiv neolimpice, la jocuri sportive, respectiv sporturi individuale.
„Din momentul în care am fost investit în această funcţie, am încercat să fac din sportul bihorean o mare familie. Pot să spun că o parte din acest deziderat s-a împlinit, suntem pe drumul cel bun. Totuşi, mai avem multe de făcut pentru a deveni o adevărată familie”, a afirmat iniţiatorul ceremoniei, Ionel Bungău, directorul DSJ Bihor.
Festivităţile de premiere propriu-zise au fost oficiate de diferite vip-uri din lumea sportului, a administraţiei şi a politicii locale. Laureaţii sportului au fost recompensaţi cu diplome, cupe, plachete şi premii în numerar. Ceremoniile de premiere au fost „pigmentate” cu diverse demonstraţii de dans sportiv, gimnastică ritmică, karate, precum şi momente culturale (dans, colinde, muzică). Sportul bihorean a avut un sezon bun, materializat prin numeroase titluri şi medalii obţinute la competiţii interne şi internaţionale.

Va urma un an preolimpic, dificil şi foarte important, în care principalul scop al sportului bihorean îl constituie calificarea unuia sau a cât mai multor reprezentanţi la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008.

Nutiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase