Geoană: “Băsescu îşi bate joc de cetăţenii României”

Geoană: “Băsescu îşi bate joc de cetăţenii României”
Social-democraţii îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu că îşi încalcă atribuţiile. Liderii PSD consideră că şeful statului acţionează după ambiţiile personale, în loc să declararea starea de urgenţă pe care Opoziţia o consideră necesară în aceste momente.

În replica, Traian Basescu spune ca starea de urgenta nu ar rezolva nimic.

PSD aprecieaza, într-un comunicat de presa ca Presedintele ar trebui sa convoace imediat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a gasi o solutie concreta care sa scoata tara din criza provocata de inundatii.

“Traian Basescu trebuie sa se implice apelând la singurul instrument pe care îl are la îndemâna: decretarea starii de urgenta. În loc sa ia aceste masuri, presdintele se aseaza pe scaunul premierului”, spune Mircea Geona, presedintele PSD.

“Criza politica dintre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni se adânceste. Presedintele si premierul se lupta pentru imagine, în timp ce oamenii îsi pierd viata sau agoniseala. Este o bataie de joc la adresa cetatenilor României”, a mai adaugat liderul social-democrat.

“Declararea starii de necesitate nu ar usura problema, n-ar avea ce sa usureze, declararea starii de necesitate prin CSAT înseamna preluarea administratiei de catre armata, ori în momentul de fata oricum utilizam toate resursele armatei” a declarat seful statului, Traian Basescu.

Realitatea.tv