Gergely va fi sprijinit

9Comentarii
Gergely va fi sprijinit
Conducerea FC Bihor este alături de antrenorul Alexandru Gergely, care trece printr-o situaţie delicată, fiind bolnav.

S-a revocat măsura rezilierii contractului său, urmând ca după însănătoşirea lui să se găsească o soluţie pentru activitarea sa viitoare la FC Bihor. „Îl vom sprijini pe domnul Gergely. Deocamdată, important este să se facă bine, să depăşească momentul dificil pe care-l traversează. Vom căuta apoi o soluţie pentru el în viitor, deocamdată prioritară este starea sa de sănătate. Bineînţeles că nu îl vom abandona, vom căuta să-l ajutăm din toate punctele de vedere, inclusiv financiar”, a afirmat Florin Birta, membru a AGA Bihor.

G.N.

S-a revocat măsura rezilierii contractului său, urmând ca după însănătoşirea lui să se găsească o soluţie pentru activitarea sa viitoare la FC Bihor. „Îl vom sprijini pe domnul Gergely. Deocamdată, important este să se facă bine, să depăşească momentul dificil pe care-l traversează. Vom căuta apoi o soluţie pentru el în viitor, deocamdată prioritară este starea sa de sănătate. Bineînţe

S-a revocat măsura rezilierii contractului său, urmând ca după însănătoşirea lui să se găsească o soluţie pentru activitarea sa viitoare la FC Bihor. „Îl vom sprijini pe domnul Gergely. Deocamdată, important este să se facă bine, să depăşească momentul dificil pe care-l traversează. Vom căuta apoi o soluţie pentru el în viitor, deocamdată prioritară este starea sa de sănătate. Bineînţeles că nu îl vom abandona, vom căuta să-l ajutăm din toate punctele de vedere, inclusiv financiar”, a afirmat Florin Birta, membru a AGA Bihor. JB – G.N.

les că nu îl vom abandona, vom căuta să-l ajutăm din toate punctele de vedere, inclusiv financiar”, a afirmat Florin Birta, membru a AGA Bihor. JB – G.N.

S-a revocat măsura rezilierii contractului său, urmând ca după însănătoşirea lui să se găsească o soluţie pentru activitarea sa viitoare la FC Bihor. „Îl vom sprijini pe domnul Gergely. Deocamdată, important este să se facă bine, să depăşească momentul dificil pe care-l traversează. Vom căuta apoi o soluţie pentru el în viitor, deocamdată prioritară este starea sa de sănătate. Bineînţeles că nu îl vom abandona, vom căuta să-l ajutăm din toate punctele de vedere, inclusiv financiar”, a afirmat Florin Birta, membru a AGA Bihor. JB – G.N.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor