Gheorghe Chivorchian: Sper ca vom rezolva problemele in timp util si vom depune dosarul de licentiere

De M. Hoster
Gheorghe Chivorchian: Sper ca vom rezolva problemele in timp util si vom depune dosarul de licentiere
Preşedintele executiv al celor de la Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, rămâne optimist şi speră că dosarul de licenţiere pentru participarea în sezonul viitor al Ligii 1. „Eu sper să se finalizeze cât mai rapid auditul cerut de autorităţi şi să rezolvăm problema financiară a clubului. Dacă vor veni în timp util banii la echipă vom putea depune dosarul la FRF”, a declarat, luni, Gheorghe Chivorchian. O altă noutate anunţată este că la echipă ar mai putea veni unu sau doi jucători noi.

Problema intrării celor de la Consiului Judeţean Timiş şi a Consiliului Local Timişoara în acţionariatul clubului este necesar să fie rezolvată cât mai repede. De rezolvarea acestei probleme este legată chiar posibilitatea depunerii dosarului de licenţiere pentru ca echipa să poată activa anul viitor în prima ligă. „De obicei mie nu îmi place să mă gândesc la ce e mai rău. Sunt optimist şi cred că se poate rezolva problema. Astăzi (n.r. Luni) cei de la firma de audit angajată de autorităţi au început să verifice actele contabile. Sper ca aceştia să-şi facă rapid treaba. Dacă autorităţile se decid să participe în acţionariat mai sunt de efectuat o serie de operaţiuni birocratice, legate de diminuarea capitalului deţinut de BkP, de intrarea noilor acţionari. Din câte ştiu, la finalul acestei luni sau la începutul lui februarie cele două instituţii vor avea şedinţe în cadrul cărora se vor aproba bugetele. Dacă vor să vină cu bani alături de club trebuie ca sumele să fie prevăzute în aceste bugete”, a declarat Gheorhe Chivorchian.

 

Lotul la Poli nu e încă definitivat

 

În ceea ce priveşte componenţa lotului lui Poli Chivorchian nu crede că situaţia a fost definitivată. Cele trei vedete încă aflate în lotul Timişoarei nu au situaţia rezolvată definitiv. „În ceea ce-l priveşte pe Laszlo Sepsi nu sunt încă oferte concrete. În ceea ce îl priveşte pe Goga eu consider că negocierile nu au fost finalizate şi mai există posibilitatea ca acesta să plece de la Timişoara. Noi şi cu cei de la Vaslui ne-am înţeles deja. Totul depinde de dorinţa jucătorului. Salariile celor doi reprezintă un efort financiar foarte mare pentru club. Dacă nu vom reuşi să le găsim echipă vom face noi eforturi să îi ţinem la Timişoara. Vom vedea..”, a mai declarat Chivorchian. În ceea ce-l priveşte pe Iulian Tameş, şeful poliştilor crede că în maxim două zile problema sa va fi rezolvată: „Lui Iulică i s-a propus rezilierea pe cale amiabilă a contractului. El a fost solicitat atât de cei de la Dinamo cât şi de Târgu Mureş. Dacă va considera că este bine să plece o va face. Dacă nu… şi el consideră că doreşte să continue alături de Poli va rămâne”.

Nici la capitolul sosiri situaţia nu e rezolvată. Chivorchian a mai spus că ar putea sosi unul dau doi jucători noi, fără să precizeze despre cine este vorba. Nici veşnica dispută pentru juniorii Alin Roman şi Steliano Filip nu are încă un final. „Noi am discutat cu jucătorii şi cu părinţii acestora. Cu domnul Pitpaiac (n.r. Proprietarul echipei Avicola Buziaş, deţinătoarea drepturilor federative ale fotbaliştilor) nu am reuşit să vorbim. El nu vrea să răspundă la telefon, probabil e început de an şi trebuie să-şi pună ordine în afaceri”, a spus, ironic, Chivorchian, despre problema celor doi juniori. El a mai spus că cei doi ar trebui să se gândească bine la viitorul lor şi să nu ajungă în situaţia altor fotbalişti de perspectivă care nu au mai pupat nici divizia C, după ce au fost „sfătuiţi” corespunzător de tot felul de cunoscători într-ale fotbalului.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !