Gheretiadă în Grădişte!

Municipalitatea a afişat un proiect de reamenajare a pieţei din cartierul Grădişte, pe actualul amplasament, după ce în urmă cu mai mult timp intenţia de a o muta la câteva străzi distanţă a eşuat.

În proiect se subliniază că „se doreşte amenajarea unei mici pieţe agroalimentare pe această alee pietonală, ce va consta în următoarele: realizarea unui sistem de copertine unitar, pentru ca activitatea de comercializare a produselor alimentare să se poată desfăşura în orice condiţii climatice. Se va realiza un mic corp administrativ care să adăpostească birouri şi grupuri sanitare. Se va asigura sursă de apă pentru comercianţi. Se va amenaja o platformă pentru depozitarea pubelelor ecologice. Se va reconfigura parcarea situată în vecinătate, pentru a permite parcarea unui număr mai mare de maşini, dar să permită şi efectuarea manevrelor de întoarcere.”

Pe primul loc în planul de amenajare se află „dezafectarea gheretelor existente”, operaţiune urmată de realizarea construcţiilor şi a infrastructurii, precum şi „realizarea amenajărilor exterioare, respectiv: împrejmuire, spaţii verzi, instalaţii exterioare de iluminat, supraveghere, semnalizarea corespunzătoare a acceselor”. Proiectul poate fi consultat de cetăţeni la poarta Primăriei, putând fi înaintate sugestii şi sesizări pe marginea documentului.

Simona Mazăre0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !