Ghibu pe primul loc

Ghibu pe primul loc
ORADEA – Bătălia interliceală nu a luat sfârşit. Vineri seara, reprezentanţii altor patru unităţi de învăţământ s-au dat în spectacol în cadrul celei de-a treia runde a Balului Balurilor.

Liceenii de la „Ghibu”, sanitarii de la „Voiculescu”, precum şi cei de la Colegiile Tehnice Mihai Viteazul şi Transilvania au împărţit orgolii pe scena discotecii No Problem, fiecare pentru a demonstra că şcoală din care face parte este cea mai cool. Asemeni oricărei competiţii, s-au ales învingătorii, dar şi perdanţii. Deşi s-au descurcat bine, sanitarii şi vitejii nu au fost suficient de buni pentru a ocupa primele două locuri, încadrându-se încet dar sigur la cea de-a doua categorie. Liceenii de la Ghibu au fost învingătorii competiţiei, câştigând un DVD Player pentru şcoală şi câte 50 lei pentru cei doi boboci. Cei de la Transilvania au reuşit să ocupe locul II, mergând astfel mai departe în semifinală.

Să fie gălăgieee”

Nebunia a început în jurul orei 19:00. Fetele cochetele, în ţinute prin care se vor senzuale dar şi flăcăii gelaţi au ocupat rapid locurile discotecii. Show-ul a început de îndată ce arbitrul puştilor, Mihai Dacin a strigat: „să fie gălăgie”. Cu ţigara într-o mână şi cu berea în cealaltă, puştii şi-au susţinut colegii aşa cum se cade. Banerele inscripţionate cu numele şcolilor au avut menirea de a încuraja şi mai mult participanţii. Atmosfera a fost completată cu fluierăturile, câteva înjurături şi evident cuvinte la mişto pentru a intimida adresarii. Prezentarea a fost prima probă probă. Cunoscuta probă prin care concurenţii trebuie să spargă baloane cu partea dorsală a stârnit amuzamentul publicului, iar proba de forţă, adică trasul funiei i-a ofticat pe o parte din participanţi, bineînţeles pe cei care au pierdut.

O samă de talente

De departe, proba artistică a fost cea mai interesantă. Ghibu a cucerit publicul, dar şi juriul cu atmosfera fiebinte a’ la’ „Moulin Rouge”. Sanitarii s-au întruchipat în simpaticele personaje ale serialului de animaţie Looney Tunes, liceeni de la „Viteazul” au făcut pe vitejii printr-un program country, iar cei de la „Transilvania” au făcut o demonstraţie despre ceea ce înseamnă viaţa de stradă. În momentele de respiro ale concurenţilor, alte talente ale şcolilor participante au ocupat scena întreţinându-şi colegii. Chiar dacă spectacolul artistic al balului s-a terminat, asta nu i-a oprit pe liceeni de la distracţie. Muzica antrenantă i-a mai reţinut câteva ore. Pentru că în această săptămână e vacanţă, Balul Balurilor face o scurtă, urmând ca săptămâna următoare lucrurile să reintre în făgaşul normal, adică să reînceapă distracţia.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !