Ghid studenţesc

ORADEA - „Primi paşi în carieră” este ghidul dedicat studenţilor, lansat joi la Univeristatea din Oradea. Realizat la propunerea Centrului de Servicii pentru Carieră lucrarea se vrea un instrument util pentru managementul fiecărui individ, oferind câteva elemente de iniţiere menite să constituie suportul teortic al demersurilor pe care trebuie să le facă toţi tinerii dispuşi să concureze pe o piaţă a muncii dinamică şi exigentă.

Ghidul cuprinde mai multe capitole, majoritatea cu caracter aplicativ, astfel candidatul nu este doar îndrumat dar şi asistat în realizarea unei scrisori de intenţie, a unui curriculum vitae sau a unor scrisori de recomandare. Un capitol întreg este dedicat interviului şi comportamentului din timpul interviului. Nu s-a trecut cu vederea peste aspecte precum relaţia angajat – angajator, precum şi voluntariatul.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase