Ghilea şi Bruchental au votat după-amiaza

3Comentarii
Ghilea şi Bruchental au votat după-amiaza
ORADEA – Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gavrilă Ghilea, a votat în jurul orei 13:00 la secţia de votare nr. 33, organizată la Centrul Social Bethania, de pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Ghilea a venit la vot însoţit de partenera sa de viaţă. „Am votat pentru ce a ales poporul român în 2004, respectiv pentru domnul Traian Băsescu preseşdinte până în 2009”, a răspuns scurt şi direct vicepreşedintele CJ.

Deputata PD de Bihor, Ionela Bruchental-Pop, a votat la o secţie de votare amenajată într-o grădiniţă de pe strada Sovata, la ora 13:30. Parlamentara a venit singură la vot. Iată ce ne-a declarat Ionela Bruchental-Pop după ce a votat:

 

 „Prin votul meu am dorit să-mi exprim convingerea că România are nevoie un proiect politic foarte important pentru viitorul ţării noastre. Chiar dacă de el ar fi fost foarte mult nevoie în anii ’90, nu neapărat acum, după 17 ani, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

 

De asemenea, prin mica contribuţie a fiecărui cetăţean român, indeferent de opţiunile sale, poate într-adevăr să influenţeze evoluţia scenei politice în conformitate cu dorinţele sale”.Călin Corpaş3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor