Ghiseu unic pentru banii europeni

2Comentarii
Ghiseu unic pentru banii europeni
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc inaugurarea Ghişeului unic, ce va avea menirea de a facilita eliberarea avizelor necesare proiectelor europene.

Din păcate pentru cetăţeanul de rând sau pentru diferitele firme sau ONG-uri ce ar dori să acceseze fondurile UE, Ghiseul de la Prefectura va deservi doar autorităţile publice (primării, instituţii deconcentrate, prefecturi). Managerul de proiect, Nicoleta Balaci, a ţinut să spună că în ghidul aplicantului se arăta că fondurile europene pentru acest gen de proiect sunt destinate doar autorităţilor publice.

Ghişeul unic de la Prefectură va avea în componenţa sa reprezentanţi ai mai multor instituţii publice, fiind abilitat să elibereze avize de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (DSVSA), Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional, Administraţia Bazinală de Ape (ABA) Crişuri şi Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi a Materialului Săditor Bihor. Site-ul ghişeului: www.prefecturabihor.ro/Ghiseu unic.

Oaspeţi

La inaugurarea de luni au participat reprezentanţi ai prefecturilor din zona de nord-vest a ţării (Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj). Subprefectul de Satu Mare a anunţat cu această ocazie că şi instituţia pe care o reprezintă a demarat un proiect similar.
Prefectul de Bihor, Gavrilă Ghilea, a fost cel care a tăiat panglica inaugurativă a Ghişeului amplasat în cadrul Prefecturii. Tot Ghilea le-a sugerat celor care vor lucra în cadrul Ghişeului să-şi aducă aminte de cele învăţate la cursul de comunicare, ţinut astă-vară, atunci când nu vor fi în cea mai bună dispoziţie necesară…

C.C.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor