Gigi Becali delireaza

Gigi Becali delireaza
Marius Lacatus, cel mai titrat jucator din istoria echipei de fotbal Steaua, va deveni presedintele gruparii din Ghencea. Gigi Becali si-a vandut ieri actiunile nepotilor sai si s-a intalnit cu ‘Fiara’ pentru a discuta termenii contractului.

Propunerea pentru Lacatus a venit dupa ce Argaseala l-a refuzat pe Becali. Raspunsul lui Laca este asteptat miercuri. ‘Laca’ va oferi raspunsul final miercuri. ‘Trebuie sa vina cu Mariana (n.r. – sotia lui Lacatus) la biroul meu, sa vada pe ce bani se bazeaza, fiindca va sta aici pana la adanci batraneti. Mariana e sefa’, a glumit latifundiarul din Pipera.

‘Prima oara i-am oferit postul lui Valeriu Argaseala, dar acesta a refuzat. Apoi am vrut un fost jucator important si am vorbit cu Lacatus. In cazul in care Marius refuza, mai am o varianta. Am discutat si cu un alt fotbalist care a ridicat Cupa Campionilor Europeni deasupra capului, dar mi-a spus ca am facut bine ca l-am sunat intai pe Marius, fiindca el merita cel mai mult acest post’, a adaugat Becali.

Patronul stelist a facut o declaratie socanta: ‘Eu sunt acum Dumnezeu, iar Marius e Sfantul Gheorghe. Daca greseste, o sa vina Dumnezeu sa-i spuna: ‘Sfantu’ Gheorghe, nu e bine ce-ai facut!”.

‘Oferta ma onoreaza, dar trebuie sa ma mai gandesc. Maine (n.r. – miercuri) voi lua decizia finala’, a mentionat Lacatus.

Sursa: Onlinesport.ro