GiorgioMare, magazinul specializat pe fructe de mare și pește împlinește un an de activitate! Mari promoții și surprize cu această ocazie!

Reactualizat la:
GiorgioMare, magazinul specializat pe fructe de mare și pește împlinește un an de activitate! Mari promoții și surprize cu această ocazie!
Acum un an de zile, mai exact în 6 iunie 2018, am deschis primul magazinul de pește și fructe de mare congelate din Oradea. Astfel în data de 7, 8 și 9 iunie magazinul GiorgioMare oferă o reducere de 20% la orice articol din magazin!

În plus, toată luna Iunie va fi plină de surprize pentru toți aceia care vor veni în magazin.

Conceptul magazinului GiorgioMare provine din Italia și a fost fondată de Giorgio Longhi, un antreprenor cu o bogată experiență de peste treizeci de ani în acest domeniu.

GiorgioMare explorează mările și oceanele din întreaga lume în căutarea celor mai bune zone de pescuit. Peștele și fructele de mare sunt procesate deja pe vasele de pescuit, pentru a fi, apoi, supuse unui șoc termic și congelate rapid, în acest fel păstrându-se pe deplin gustul și toate proprietățile organoleptice ale produselor oferite clienților și consumatorilor noștri.

Exită o dezbatere dacă înghețarea peștelui sau a fructelor de mare și-ar pierde o parte din gustul original. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple dacă procesul de înghețare a fost efectuat în mod corespunzător. Controlul de trasabilitate oferă siguranță maximă reușind să mențină 100% gustul peștelui și calitățile sale organice. Trebuie să amintim aici despre beneficiile consumului de pește și fructe de mare pentru sănătate.

GiorgioMare creează rețete și selectează toate ingredientele pentru preparatele și produsele lor dintre care cele mai populare sunt: celebra Paella, cod in stil napoletan, gnocchi pescăresc, penne amatriciana de mare și, îndeosebi, pește oceanic și fructe de mare de captură.

În magazinul nostru punem la dispoziție peste 200 de produse din pește, fructe de mare, preparate și semipreparate, pizza, paste, deserturi, vin, ulei de măsline și multe alte produse, toate de înalta calitate.

Dacă doriți să gătiți ceva deosebit pentru familia Dvs. sau aveți musafiri, dacă doriți să preparați ceva rapid, vă așteptăm cu drag în magazinul nostru, GiorgioMare, situat în cadrul Prima Shops, str. Stefan Octavian Iosif nr. 5, de pe Calea Decebal, deschis de luni până vineri între orele 09:00-21:00, iar sâmbătă între orele 10:00-21:00.

Așadar nu uitați de promoțiile din această lună cu ocazia celebrării 1 an de la deschiderea magazinului din Oradea!

După cum am scris mai sus vom oferi în perioada 7-9 iunie 20% reducere la orice articol achiziționat din magazin.

În plus în toată luna Iunie avem pregătite mai multe surprize pentru toți aceia care vor veni în magazin.

Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/GiorgioMareRomania/

În luna iunie, în cadrul magazinelor Prima Shops Oradea, a apărut pentru prima dată pe piața produselor de retail din România, un brand italian GiorgioMare. Magazinul oferă și comercializează produse preparate și semipreparate congelate, conservate și uscate din pește și fructe de mare de o calitate...
Advertorial! Hb: 229927