GMAB Consulting, Microdeco şi Plexus, la „Oradea Job Expo”

De Dan Birta
Reactualizat la:
GMAB Consulting, Microdeco şi Plexus, la „Oradea Job Expo”
Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019” va avea loc vineri, 22 martie, la Era Shopping Park.

Bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă au şanse mari de angajare. După succesul obţinut anul trecut cu Târgul Locurilor de Muncă Inform Media, compania care editează cotidienele Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro, va organiza în această primăvară o nouă ediţie a târgului de locuri de muncă. Astfel, vineri, 22 martie 2019, între orele 9:00 şi 19:00, la Era Shopping Park, va avea loc Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019”.

Până în prezent şi-au anunţat prezenţa 26 de companii şi o şcoală care oferă cursuri de formare profesională postliceale. Este vorba despre: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable şi Şcoala Postliceală „Henri Coandă” Oradea. Acestea oferă peste 750 de locuri de muncă atât pentru persoane cu studii medii cât şi pentru cele cu studii superioare, atât pentru persoane cu experienţă, cât şi pentru persoane dornice să înveţe de la zero o meserie.

GMAB Consulting

Companie cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul proiectării şi fabricaţiei echipamentelor, liniilor de asamblare şi automatizare pentru industria automotive, GMAB Consulting participă la „Oradea Job Expo” cu o ofertă de 48 de locuri de muncă. 22 dintre acestea sunt destinate persoanelor cu studii superioare: cinci ingineri mecanici, trei ingineri electronişti, trei ingineri electroenergeticieni, trei tehnicieni proiectanţi, cinci operatori proiectare şi trei automatişti. Alte 29 de posturi sunt pentru persoanele cu studii medii: patru montatori subansamble, trei operatori CNC, trei frezori, trei lăcătuşi, un strungar, un rectificator, un sudor, cinci electricieni, un sablator, doi debitatori şi trei muncitori necalificaţi. GMAB oferă salariu atractiv, prime de Crăciun, bonusuri de performanţă, transport, masă caldă, posibilităţi de cazare, prime de căsătorie şi naştere, cursuri de formare şi calificare la locul de muncă, training-uri de perfecţionare şi specializare, posibilităţi de dezvoltare profesională. Lipsa de experienţă nu reprezintă dezavantaj, firma oferind instruire la locul de muncă.

Microdeco Ro

Cu o experienţă de peste 50 de ani, Microdeco Ro este un grup industrial dedicat fabricării pieselor tehnice, bazat pe strunjire de înaltă precizie, fiind furnizorul preferenţial în sectorul în industria de automotive. Calitatea produselor furnizate de Microdeco Ro este dovedită prin clienţii companiei, furnizori de primă clasă în industria de automotive: Bosch, Pierburg, Delphi, Kendrion, Bitron. Firma caută operator de producţie şi muncitor pentru activitatea auxiliară. Cei interesaţi trebuie să aibă studii medii, dar nu este necesară experienţa. Se oferă pachet salarial atractiv, bonuri de masă, transport asigurat, bonuri cadou de sărbători, diverse prime pentru angajaţi, 500 de lei net după şase luni de activitate şi încă 500 de lei net după un an.

Plexus

Plexus a inaugurat fabrica de la Oradea în 2009, în Euro Business Parc. Compania produce componente electronice pentru domeniul comunicaţiilor, medical, industrial, al apărării, securităţii şi al aviaţiei.

Plexus vine la „Oradea Job Expo” cu o ofertă de 84 de locuri de muncă. Şapte dintre acestea sunt destinate persoanelor cu studii superioare: inginer test (un post), inginer calitate (trei posturi), inginer produs (un post), supervizor producţie (un post) şi planificator (un post). Pentru persoanele cu studii medii sunt oferite 17 joburi: zece pentru tehnician electronică, cinci pentru auditor calitate şi două posturi pentru tehnician proces. Alte 50 de locuri de muncă sunt oferite pentru operatori asamblare şi zece pentru magazioneri. Firma oferă un salariu minim de încadrare de 2.280 de lei, bonus lunar de producţie de 250 de lei, masă caldă gratuită, tichete de 15 lei/zi, al 13-lea salariu, transport asigurat de companie, contract pe durată nedeterminată, tichete cadou de Crăciun, Paşti şi alte ocazii, concediu de odihnă începând de la 23 de zile, bonus de ore suplimentare, bonus pentru recomandarea unui coleg, petreceri de companie, de vară, Crăciun, 1 iunie, etc.