Gospodarii de la bloc, premiati

Gospodarii de la bloc, premiati
Premii consistente s-au acordat în contul concursului „Spaţii verzi de care suntem mândri”.

La mai bine de două luni de la lansarea concursului, zilele acestea s-au desemnat câştigărorii competiţiei „Spaţii verzi de care suntem mândri”. Locul I a revenit Asociaţiei de Proprietari Barierei 22, locul II merge la Asociaţia de Proprietari Aluminei 86 M6, iar locul III este ocupat de Asociaţia de Proprietari Sârguinţa de pe strada Cantemir nr. 75. Reprezentanţilor lor li s-au înmânat premiile constând din maşini de tuns iarbă, trimmer, set derulator, diplome şi pancarde, informează Primăria printr-un comunicat de presă.

Premiul special este un foişor care va fi amplasat pe malul drept al Crişului Repede în zona de blocuri aparţinând asociaţiei de proprietari Sovata. Celelalte 10 premii speciale pentru acele spaţii verzi care au impresionat membrii juriului se acordă începând de ieri, la sediul Primăriei Oradea, camera 135, compartimentul Spaţii verzi, între orele 8:30-15:30.

Umbrela verde

La acest concurs s-au înscris 26 de asociaţii, câştigătorii fiind aleşi de juriul format din reprezentanţi ai autorităţilor de mediu, membri ai echipei Umbrela Verde şi primarul Ilie Bolojan. ,,Primăria Oradea acordă o atenţie deosebită îngrijirii spaţiilor verzi din municipiu, de aceea vreau să felicit toate asociaţiile din oraş care se preocupă de spaţiile din jurul blocurilor şi în special pe cele câştigătoare la acest concurs”, a declarat acesta.

Concursul a fost organizat în contul faptului că-n acest an Oradea a fost declarată Capitala Verde a României, în cadrul concursului organizat de Ministerul Mediului cu sprijinul firmei Tuborg. „Cu acest prilej, între 1 si 15 iunie, orădenii au fost invitaţi să demonstreze cât sunt de gospodari. Pentru a demonstra acest lucru, Primăria municipiului Oradea a organizat concursul „Spaţii verzi de care suntem mândri”, în cadrul căruia asociaţiile de proprietari au fost încurajate să-şi amenajeze cât mai frumos spaţiile verzi din faţa blocurilor, să le fotografieze şi să le înscrie într-un concurs”, informează Primăria, explicând cadrul acţiunii.

 

Fact box:

Asociaţiile premiate şi reprezentanţi lor

locul 1 – Asociatia ”Barierei 22″, Hoduţ Codruţa

locul 2 – Asociatia “Aluminei 86 Bl. M6”, Elisabeta Binder

locul 3 – Asociatia “Sarguinta” Str. Dimitrie Cantemir 75 Bl C6, Bot Pop Floriţa

locul 4 premiu Special – Str. Galileo Galilei 20 Bl. Q8 Sc. C Ap 44, Silaghi Adrian

Locul 5 premiu special – Str.Galileo Galilei nr. 14 Bl.X9 Sc.A Ap4, Dani Eva

Locul 6 – Asociaţia “Viitorul”, Str. Lapusului 27 – Ioana Cearnau Tiponuţ

locul 7 – Asociatia “ Ibsen”, Todoran Horia

locul 8 – Asociaţia “ Piata Bucuresti”, Doina Badarau

locul 9 – Str.Bd.Stefan cel Mare ANL, Dorin Craciun

locul 10 – Asoc. „Piata 1 Decembrie”, Felicia Bulzan

locul 11 – str. Hategului 45, Simona Galiş

locul 12 – AP “Cazaban 5 Bl. P43”, Krausz Betina

locul 13 – Asociaţia Sovata Mal drept Cris Repede-zona Filigorii

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !