Gradaţii de merit

ORADEA/BIHOR – Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor centralizează solicitările pentru acordarea gradaţiilor de merit. Perioada de însciere pentru obţinerea gradaţiilor de merit este cuprinsă între 21 ianuarie şi 15 februarie.

Gradaţia de merit se acordă pentru cadre didactice şi didactice auxiliare şi personalul de conducere din învăţământul preuniversitar.
Acest spor salarial se acordă pentru maxim 16% din totalul posturilor didactice şi didactice auxiliare şi de conducere, numărul de gradaţii de merit acordate în decurs de patru ani neputând depăşi acest barem. La nivelul judeţului Bihor, conform reprezentanţilor IŞJ Bihor, se vor acorda în acest an un număr de aproximativ 300 de gradaţii de merit. Gradaţiile de merit aduc un spor de 25% aplicat salariului de bază, iar în cazul funcţiilor de conducere se aplică la salariul de bază al funcţiei, iar beneficiarii vor primi acest spor timp de patru ani.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !