„Grădinari” și școlari premiați pentru concursul „România mea!”

De Alexandru Guiaș
Copiii au fost recompensați cu premii
Copiii au fost recompensați cu premii
Preșcolarii și școlarii din calsele primare de la 15 unități de învățământ din Oradea și județ au fost premiați ieri în sala de festivități de la Era Park pentru concursul „România mea!”.

Concursul a fost demarat în octombrie 2015 de Grădinița cu Program Prelungit Nr.34 din Oradea, în parteneriat cu alte 15 unități de învățământ din județ și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Casa Corpului Didactic, Facultatea de Istorie și Liceul de Arte.

La eveniment au fost prezenți circa 200 de copii, părinții acestora și 50 de cadre didactice. Deschiderea festivității de premiere a fost făcută de Cornelia Borz, directoarea GPP Nr.34 și tehnoredactorul volumului „România mea!”, precum și de coordonatoarea proiectului, profesoara Anima Vereș de la aceași unitate de învățământ. Înaintea festivității de premiere copiii de la fiecare unitate de învățământ implicată au prezentat un program artistic format din dansuri populare și moderne. La finalul programului artistic toți preșcolarii și școlarii au fost premiați cu diplome, câte un volum din cartea „România mea!”, caiete, carnețele, stegulețe și dulciuri.

4dans copii

Coordonatoarea proeictului, profesoara Anima Vereș, de la Grădinița nr.34 ne-a declarat că „proiectul a avut două etape. În prima au fost prezentate creațiile literare ale cadrelor didactice din Oradea, cuprinse în volumul <România mea!>. În a doua etapă profesorii au jurizat creațiile artistice și plastice ale copiilor, care au fost reprezentate prin desene având ca teme mai multe date legate de trei evenimente importante: Ziua Națională (1 Decembrie), Ziua Micii Unirii (24 ianuarie) și Ziua Europei (9 mai)”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !