Grădini cu personalitate amenajate cu produse de la Master Garden!

Reactualizat la:
Grădini cu personalitate amenajate cu produse de la Master Garden!
Oricine își dorește o grădină plină cu flori și cu verdeață, perfectă pentru a evada de la grijile cotidiene și pentru a savura o cafea la începutul zilei.

Chiar dacă aveţi o grădină de mici dimensiuni, asta nu înseamnă că trebuie să vă privaţi de bucuria de a petrece timp într-un loc plin cu verdeață și flori. Secretele stau în alegerea plantelor potrivite și folosirea fiecărui centimetru pătrat.

Pentru a economisi spaţiu, plantele pot fi amenajate pe verticală cu ajutorul jardinierelor sau aranjamentelor florale pentru grădină amplasate pe garduri, cu

ajutorul pergolelor sau chiar folosind un dulap vechi, recondiționat, pe ale cărui rafturi să amplasați vase cu plante. Gardurile pot servi drept un suport excelent pentru plante agățătoare, care vor aduce un plus de verdeață în curte.

Gazonul este, cu siguranță, indispensabil într-o grădină. Folosiţi-l pentru a da viață întregii curți și pentru a avea parte de grădina plină de verdeață oriunde privești.

Pietrișul decorativ este de mare ajutor pentru a conferi personalitate unei grădini. Îl puteţi folosi pentru umplerea aleilor, pentru a amenaja un spațiu cu plante exotice sau pentru a contura locul în care se află o fântână.

Dacă vă gândiţi să vă înfrumusețaţi grădina sau spaţiile din jurul casei, puteţi să apelaţi cu încredere la Master Garden, care are ani de experienţă în domeniu, calitate garantată şi preţuri fără concurenţă. Master Garden pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de plante ornamentale: arbori, arbuşti, flori anuale şi perene, gazon, precum şi o largă gamă de materiale de grădinărit: unelte, îngrăşăminte profesionale, diverse tipuri de pământ, scoarţă, piatră ornamentală şi multe altele.

Materialul dendrologic comercializat de Master Garden este în mare parte importat de la producători prestigioşi din Ungaria, Italia şi Olanda, dar şi de producători autohtoni: plante veşnic verzi (conifere), arbuşti ornamentali, arbori, trandafiri, un bogat sortiment de plante urcătoare, plante perene, flori pentru parcuri, grădini, terase şi balcoane.

Materialul dendrologic din import este aclimatizat la condiţiile din ţara noastră. O mare parte a plantelor sunt la container, chiar şi cele de talie mare, ceea ce oferă avantajul de a putea fi plantate pe tot parcursul anului.

Master Garden vă poate recomanda plantele potrivite grădinii dvs., în funcţie de spaţiul de care dispuneţi şi stilul pe care v-aţi dori să-l implementaţi.

Mai multe informaţii şi fotografii găsiţi în galeria foto şi pe site-ul: www.mastergarden.ro/ şi https://www.facebook.com/Master-Garden – sau direct la locaţia din Calea Borşului 14K.

A venit primăvara. Pericolul de îngheţ a trecut. Este timpul să vă reamenajaţi gradina sau daca inca nu aveţi spaţii verzi, să vă gândiţi la ele. Cu toţii ne dorim ca aceste spaţii verzi să arate ca o oază frumoasă, iar acest lucru nu se poate realiza decât cu persoane cu experienţă în acest domeniu...
În ultimele doua secole, intervenția omului în natură arată o evoluție a înțelegerii și a respectului față de natură, deși de multe ori încă suntem mai preocupați să construim case, blocuri și omitem unul dintre cele mai importante aspecte, și anume spațiile verzi. Scopul spațiilor verzi este de ...
In Grecia Antica plantele ornamentale erau asociate cu tot felul de recipiente, dupa reguli foarte stricte. Au devenit o traditie, care se pastreaza si azi la decorarea ferestrelor si gradinilor interioare in tarile medireaneene. In China, cu peste 5000 de ani în urma, se cultivau în ghivece tot ...
Abies alba (bradul argintiu) este un brad originar din Europa, al cărui areal este limitat de Munții Pirinei, la nord de Normandia, la est de Munții Alpi și Munții Carpați, până în sudul Italiei și nordul Serbiei, unde s-a integrat alături de bradul bulgar. Frunzele sale sunt de formă aciculară a...
Advertorial! Hb: 2017350Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !