Grădiniţa 36, în casă nouă

5Comentarii
Copiii de la Grădiniţa nr. 36, în casă nouă
Copiii de la Grădiniţa nr. 36, în casă nouă
Grădiniţa nr. 36 s-a mutat, zilele trecute, în cartierul „Luceafărul”.

Grădiniţa nr. 36 din Oradea, care a funcţionat până în 8 februarie pe strada Roman Ciorogariu, s-a mutat în cartierul Luceafărul, într-un spaţiu aparţinând firmei Selina.

Grădiniţa are şase săli de clase, săli de masă, bucătărie, săli de baie. În ea funcţionează acum trei grupe cu un număr total de 47 de preşcolari.

„Avem şase săli de clasă cu o capacitate de 120 de locuri. Prin urmare, vom putea organiza aici şase grupe de grădiniţă. Deocamdată de la Grădiniţa nr. 36 am mutat doar trei grupe. Nu suntem la efectivul maxim din cauză că, din cei 71 de copii care erau înscrişi acolo, doar 47 au venit în noua locaţie. Aceasta pentru că o parte a părinţilor lor au decis că e mai bine să-i orienteze către grădiniţe din zona centrală sau la Grădiniţa nr. 10. Părinţii au preferat să-i mute în alte grădiniţe pentru că erau mai aproape de locul lor de muncă”, a mai spus inspectorul şcolar general Dorel Luca. Pentru fosta locaţie municipalitatea plătea o chirie lunară de 6.000 de lei.

 

Condiţii

 

„ De la Grădiniţa nr. 36, noi am adus o parte din mobilier, care este suficient pentru numărul de copii existent, deocamdată”, a mai spus Dorel Luca.

„În condiţiile în care beneficiezi de un astfel de spaţiu, în momentul în care ai solicitări din partea celui care îţi oferă spaţiul, mi se pare de bun simţ să-i oferi posibilitatea, dacă îndeplineşte toate condiţiile – şi le îndeplineşte – să ofere masa”, a mai punctat Luca, precizând că alocaţia de hrană este de 6 lei/zi, exact ca în celelalte unităţi de învăţământ preşcolar. 

Înscrierile la această grădiniţă încep azi şi se vor încheia în data de 10 martie.

Crina Dobocan5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor