Grand’Or Deluxe este acum deschis pentru publicul orădean!

Reactualizat la:
Grand’Or Deluxe este acum deschis pentru publicul orădean!
Cauți o locație pentru a savura un prânz delicios sau o cină de excepție? Am găsit soluția: s-a deschis pentru public Restaurant Grand’Or, situat pe strada Vasile Alecsandri. Își întâmpină clienții cu o atmosferă elegantă și discretă, servire ireproșabilă și preparate la cele mai înalte standarde.

Orădenii amatori ai ieşirilor la restaurant au posibilitatea de a încerca gustări şi preparate inedite, o varietate de vinuri alese și deserturi gustoase.

Grand’Or te va surprinde cu bogăţia meniului, varietatea de produse pe care ţi le oferă, prospeţime şi arome inedite. Bucătarii Grand’Or folosesc ingrediente de cea mai bună calitate pentru a obține preparate gustoase și proaspete, pentru toate gusturile. Vă invităm să răsfoiți paginile întregului meniu: http://www.grandordeluxe.ro/restaurant
Restaurant Grand'Or Deluxe (6)

Grand’Or îi aşteaptă pe orădeni să descopere dragostea pentru cele mai proaspete preparate de luni până vineri, în intervalul orar 11.00-23.00.

Urmăriți zilnic propunerea Restaurantului pentru Meniul Zilei la doar 20 de lei publicată pe pagina de Facebook: www.facebook.com/GrandOrDeluxe

Primăvara începe la Restaurantul Grand’Or Deluxe!

Restaurantul a pregătit preparate speciale pentru doamnele și domnișoarele care doresc să serbeze Ziua Femeii într-un cadru festiv, sărbătorind și anul acesta 8 Martie într-un ambient cu muzică live și multă distracție.

 

Advertorial!