Granita, asaltata dupa concedii

Granita, asaltata dupa concedii
Poliţiştii de frontieră bihoreni au luat măsuri pentru a-i primi bine pe românii ce se întorc din concedii.

Traficul de la graniţa de vest a ţării riscă să se blocheze atunci când se încheie perioada de concedii şi românii se întorc acasă.

Pentru a evita blocajele dar şi apariţia unor infracţiuni, poliţiştii de frontieră bihoreni au transmis că s-au pregătit pentru afluxul de călători din punctele de trecere a frontierei.

Ce au făcut

Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Bihor a transmis că a suplimentat personalul care se ocupă cu controlul documentelor şi sunt pregătiţi să mărească numărul arterelor de control din punctele de frontieră de pe raza judeţului nostru, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară. Pe de altă parte, poliţiştii de frontieră supraveghează şi mai atent graniţele , prin măsuri specifice, pentru a prevenit infracţionalitatea transfrontalieră în această perioadă cu aflux mare la graniţe.Toate mijloacele de comunicaţii şi informatică sunt operaţionale, iar poliţişti „de teren” sunt gata să intervină rapid dacă se ivesc situaţii „deosebite”. În acest sens, poliţiştii de frontieră din Bihor colaborează în această perioadă şi mai mult cu colegii din Ungaria, cu primăriile de pe graniţă şi cu colegii din celelalte structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Anti-ambuteiaje

Poliţiştii de frontieră transmit bihorenilor că fiecare dintre ei pot ajunge mai repede acasă fără să stea la coadă, dacă nu ţin morţiş să se intre în ţară doar prin unele puncte de frontieră.

Pe raza judeţului Bihor următoarele puncte de trecere a frontierei pot fi tranzitate: P.T.F. Salonta – Mehkerek, P.T.F. Borş-Artand, P.T.F. Valea lui Mihai( Barantău) – Nyirabrany, P.T.F. Săcuieni – Letavertes.

Ceic are doresc detalii sau vor să consulte harta punctelor de frontieră pentru traficul internaţional pot accesa site-ul poliţiei de frontieră (www.politiadefrontiera.ro).

În plus, cetăţenii care tranzitează ţara şi sunt nemulţumiri inclusiv de modul în care le-a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, pot face sesizări la numărul de telefon al Poliţiei de Frontieră Române : 021.9590. Poliţiştii de frontieră vor rezolva fiecare caz în parte, în funcţie de aspectele sesizate.

O.S0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !