Gratis in parcarea Primariei

De Cristina Ghilea
Gratis in parcarea Primariei
Un sistem care să permită parcarea gratuită în curtea Primăriei pentru 30 de minute, este montat, zilele acestea, la cele două porţi de acces rutier în instituţie.

Mircea Oaie, administratorul imobilului, spune că se doreşte ca acesta să fie funcţional din prima zi a lunii viitoare.

Odată cu punerea în practică a acestuia, poarta utilizată în prezent va fi exclusiv pentru intrare iar cealaltă doar pentru ieşire. Deşi alegerea pare ciudată, dat fiind că Strada Primăriei este cu sens unic, spre Calea Aradului, administratorul spune că s-a decis în acest fel pentru că actulul acces este mai larg şi astfel s-ar evita incidentele neplăcute legate de zgărierea maşinilor şoferilor mai puţin pricepuţi.

Sistemul care se montează acum – barierele şi chioşcul, sunt necesare pentru gestionarea celor 22 de locuri de parcare după introducerea sistemului de parcare cu 30 de minute gratis. „La intrarea în parcare şoferul primeşte un card. Îşi lasă maşina, merge în instituţie să-şi rezolve problemele iar la ieşire înapoiază cardul. Dacă s-a încadrat în limita celor 30 de minute, este liber să plece. Dacă nu, va plăti o taxă pentru minutele în plus şi apoi va putea pleca”, spune Mircea Oaie. Valoarea acestei taxe şi condiţiile de plată vor fi stabilite de Administraţia Imobiliară Oradea (AIO).

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !