„Greşeala lui Djordjic a rupt echilibrul”

„Greşeala lui Djordjic a rupt echilibrul”
ORADEA – La conferinţa de presă de după meci au fost prezenţi antrenorii secunzi ai celor două echipe, Veres Attila, respectiv Virgil Căpuşan. Cei doi aveau, în mod firesc, stări de spirit total diferite.

Virgil Căpuşan nu şi-a ascuns satisfacţia pentru victoria elevilor săi, având totodată cuvinte de laudă la adresa echipei orădene. Veres Attila şi-a pierdut la un moment dat cumpătul sub tirul întrebărilor incomode ale ziariştilor locali. Întrebat cum e posibil ca echipa să piardă după ce a avut la un moment dat un avantaj de 18 puncte, Veres a pus eşecul pe seama lotului foarte redus de care dispune echipa. „Ăştia suntem, nu avem ce face. Avem doar cinci jucători pe care ne putem baza, iar dacă unul din ei pică, totul se duce de râpă. Una din cauzele eşecului o constituie greşeala lui Djordjic, care a făcut fault tehnic, apoi a protestat. A acumulat patru greşeli încă de la începutul sfertului doi şi a trebuit să-l schimbăm, rămânând practic fără pivot în teren. După ce l-am introdus din nou, nu s-a mai apărat pentru a nu fi descalificat şi acest lucru s-a simţit imediat. În sfertul patru, Morris a făcut întindere. Asta este, ce puteam să facem?”, s-a întrebat Veres. Referitor la jucătorii de rezervă, „secundul” orădean a fost şi mai vehement. „Aţi scris în ziar că nu folosim jucătorii de rezevă. La Bucureşti, în meciul cu Dinamo, am decis să odihnim titularii, pentru ca să nu fie, vezi Doamne, obosiţi pentru meciul cu Otopeniul. Am introdus rezervele, iar rezultatul s-a văzut, eşec la 55 de puncte diferenţă. Astea sunt rezervele pe care le avem. Probabil că jucătorii nu au nici psihicul necesar pentru a câştiga, din moment ce sunt în stare să piardă după ce conduc şa diferenţe mari”, a conchis Veres Attila.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !