Groza şi Bolojan s-au „confruntat” la Starea civilă

4Comentarii
Groza şi Bolojan s-au „confruntat” la Starea civilă
ORADEA- Candidaţii cu cele mai mari şanse la Primaria Oradeas-au întâlnit sâmbătă la Starea civilă. Primarul Oradiei, Mihai Groza, candidat din partea PD-L pentru un nou mandat la primărie, şi secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, posibil candidat din partea PNL pentru postul de primar, l-au cununat pe consilierul SGG-ului Dumitru Ţiplea.

Mihai Groza a oficiat căsătoria civilă, iar Ilie Bolojan a fost naşul mirilor.

Primul care a ajuns la Hotel Continental, locul unde a avut loc căsătoria civilă, a fost Mihai Groza. Acesta a declarat că Dumitru Ţiplea a fost cel care l-a solicitat să-l cunune. „Oricine mă solicită vin cu plăcere”, a spus primarul. Nuntaşii s-au lăsat aşteptaţi şi au sosit cu mai bine de 15 minute întârziere faţă de ora programată pentru oficierea ceremoniei. Văzând că întârzie, organizazorii au sunat să vadă dacă mirii nu s-au răzgândit s-au dacă nu au înţeles bine unde se ţine căsătoria civilă. Însă au fost asiguraţi că mirii vor sosi.

Într-un final a ajuns şi alaiul. Primii care au intrat au fost miri, însoţiţi de cei doi naşi, Ilie Bolojan şi soţia Florentina. A fost o ceremonie scurtă, în care primarula ţinut să le spună mirilor că speră să-i felicite şi cu ocazia nunţii de aur. La final Groza şi Bolojan şi-au dat mână, s-au pupat şi au schimbat impresii. Întrebat cum este să fie cununat de doi posibili contracandidaţi la Primăria Oradea, Dumitru Ţiplea a răspuns: „Să vă spun cum mi-a zis Ilie: „O să fii ca Iisus între doi tâlhari!”. Şeful SGG-ului a refuzat să facă vreun comentariu, poate şi pentru că deocamdată nu a făcut anunţul cu privire la candidatură, anunţ care a fost amânat pentru ziua de luni tocmai din cauza nunţii consilierului Ţiplea.

Primarul Groza a ţinut să precizeze că a venit cu plăcere la nuntă. „Sunt doi tineri minunaţi pe care îi iubesc de fapt ca şi pe toţi tinerii care vin în faţa ofiţerului stării civile să-şi întemeieze o căsnicie. Este desigur onorant că astăzi au ca naş familia Bolojan şi sunt sigur că cei doi tineri vor porni în viaţă călăuziţi în primul rând de dragoste şi sentimente sincere unul faţă de celălalt”, a spus primarul.

PD-L şi PNL se pregătesc probabil pentru una dintre cele mai mari bătălii pentru Primaria Oradea, din ultimii ani. Liberalii sunt conştienţi că singura şansă să câştige primaria este ca Bolojan să candideze, iar democraţii sunt conştienţi că Ilie Bolojan este singurul contracandidat care le-ar putea ridica probleme la viitoarele alegeri.

Georgiana Anghel4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor