„Gunoiul Doare!” – angajații ABA, voluntari

De Simona Albinaru
Reactualizat la:
„Gunoiul Doare!” – angajații ABA, voluntari
Angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri, voluntari în campania „Let’s do it Romania!”

Sub sloganul „Gunoiul Doare!”, angajaţii ABA Crişuri s-au alăturat pentru al cincilea an la rând campaniei de igienizare „Let’s do it Romania!”.

Împărţiţi în mai multe echipe, dar acţionând în comun, aproximativ 40 de voluntari din cadrul ABA Crişuri au dat o mână de ajutor pentru igienizarea celor mai importante zone din judeulț Bihor.

let s do it3

Încă de la prima ediţie, angajaţii ABA Crişuri au răspuns acestei iniţiative, făcând ca numărul voluntarilor să crească de la an, la an. Pentru această ediţie, ABA Crişuri a ales să dezvolte o campanie mai amplă la acumularea Suplacu de Barcău. Aici au fost mobilizaţi 26 de voluntari ABA Crişuri care, timp de 4 ore, au strâns 4 mc de de deşeuri tip PET şi 5 mc de deşeuri lemnoase.

let s do it4

A doua echipă de voluntari a acţionat pe râul Crişul Negru în apropiere drumului DN 79.

„Din proprie iniţiativă, voluntarii ABA Crişuri i-au propus să redea cursului de apă frumuseţea pe care, din păcate, deşeurile o răpesc în fiecare zi. Indiferent că sunt simpli cetăţeni, personalităţi publice sau membrii într-o colectivitate, ABA Crişuri îndeamnă populaţia să se înscrie pe listele de voluntari şi să arate că le pasă de mediu”, a precizat Dorel Dume, directorul ABA Crişuri.

În fiecare lună, deşeurile crează probleme în îndeplinirea activităţilor de gospodărirea a apelor fapt care duce la ape mari chiar la opturarea scurgerii apelor.

let s do it20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !