Habitat continuă să-i ajute pe nevoiaşi

Habitat continuă să-i ajute pe nevoiaşi
Fundaţia Habitat a demarat ce-a de a XII-a ediţie a Casei de Paşti.

O mamă cu doi copii speră să primească de Paşti o locuinţă construită de voluntari şi cu resurse din comunitate. „Habitat pentru Umanitate Beiuş construieşte în fiecare an o locuinţă simplă şi decentă, în preajma marii sărbători creştine a Învierii Domnului, pentru o familie nevoiaşă. Este o tradiţie ce datează din anul 2000”, a spus Emil Popa, manager comunicare al Habitat Beiuş.

În acest an, Aurora Horge, o mamă cu doi copii, speră să-şi petreacă Sărbătorile Pascale într-o astfel de casă, după ce toată viaţa a visat la asta. În prezent ei locuiesc într-o singură încăpere dintr-o cocioabă veche de 70 de ani din satul Bunteşti ridicată din chirpici.

Au început lucrările

Deja lucrările au demarat şi fundaţia este pregătită. S-au înscris şi voluntari care să ducă la bun sfârşit lucrările, iar prima echipă va veni tocmai din America şi vor începe cu ridicarea pereţilor în ultima săptămână din martie. Pentru ca Aurora, Andrei şi Ana-Maria să se bucure de căldura unui cămin de Paşti, Habitat mai are nevoie de resurse materiale şi financiare importante ca să poată finaliza construcţia.

„Fiecare om poate face o faptă bună mai ales acum când se apropie Sfintele Paşti. Vă invit să vă alăturaţi Habitat pentru Umanitate Beiuş în efortul de a îndeplini un vis inimaginabil pentru această familie să aibă o locuinţă a lor, aşa cum n-au avut niciodată. Dorim să implicăm cât mai mulţi oameni şi să mulţumim, în numele familiei Horge, pentru ajutorul dumneavoastră. Orice sprijin contează!” spune Mircea Jurcan, director executiv la Habitat pentru Umanitate Beiuş.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !