Hagi a ratat al doilea obiectiv

Hagi a ratat al doilea obiectiv
Timisoara plange. Gica Hagi a ratat al doilea sau obiectiv din acest sezon, Poli fiind eliminata din Cupa. Timisoara ramane cu speranta unui retur care sa ii aduce biletele pentru Europa.

Gheorghe hagi trebuia sa bata Dinamo si nu a reusit, Poli fiind invinsa pe final.

Scenariul s-a repetat cu Petrolul. Un meci pierdut tot in ultimele minute a intrerupt visele europene ale lui Poli.

Acest lucru vine la o zi dupa iesirea pe sticla a patronului Marian Iancu, in care s-a anuntat, alaturi de Gigi Becali un transfer de 500.000 de euro.

Oprita si Bostina, doi jucatori de rezerva la Steaua, vor veni la Timisoara intr-un moment in care echipa se afla in impas.

Cele 5 milioane de euro investite la Poli sunt in pericol sa fie aruncate pe fereastra. Timisoara spera acum numai la campionat si la un loc 3 dificil de obtinut, in conditiile in care Dinamo, Steaua, Rapid, CFR Cluj si Farul sunt grupari redutabile.

Ce se intampla cu Hagi? Pe termen scurt, desigur, nu se pune problema demiterii. Pe termen lung, aceste doua esecuri de la debut ar putea sa atarne decisiv, daca echipa nu isi schimba mersul.

Fara a-i gasi scuze lui Hagi, el s-a bazat in meciul cu Petrolul pe un singur atacant, in varsta de 18 ani. primordial la Poli este ca iarna sa se faca o echipa solida si cu nieste rezerve de valoare.

Deocamdata, acest lucru pare departe, din moment ce transferul bomba al lui Oprita nu aduce decat un sportiv invalid la Timisoara…