Hagi nu il crede pe Ronaldinho

Hagi nu il crede pe Ronaldinho
Meciul cu Otelul Galati va reprezenta debutul lui Hagi pe banca tehnica a unei echipe din Divizia A. Aflat in fata unei noi provocari, fostul antrenor al turcilor de la Galatasaray si Bursaspor spune ca nu il trece nici cea mai mica emotie.

“Regele” a categorisit si clipul lui Ronaldinho, despre care spune ca este trucat. ‘Este primul meu meci oficial pe banca unei echipe romanesti si sper sa fie de bun augur. Dar emotii nu am prea multe. Nu mai sunt atat de tanar si nu cred ca mai am prea multe probleme din acest punct de vedere’, a spus Hagi, obisnuit sa lucreze doar la cel mai inalt nivel.

‘Putem castiga daca ne vom adapta. Am vorbit cu Paul Cazan care a vazut terenul si spune ca este foarte prost. Dar trebuie sa ne batem pentru cele trei puncte. Otelul este o echipa greu de invins acasa, care va da totul. Dar noi avem atuurile noastre si sper sa reusim’, a mai declarat Hagi.

‘E normal sa se motiveze. Clubul a investit foarte mult, avem un lot bun spre valoros. Apoi sunt si pretentiile publicului, acest entuziasm al presei. Poli se numara printre echipele mari din Romania’, a conchis tehnicianul.

Gica Hagi, managerul general al Politehnicii, avea dureri de cap in ceea ce priveste alcatuirea primului ‘unsprezece’, cu 48 de ore inainte de meciul cu Otelul Galati. Pe langa mai vechii accidentati Canu si Ovidiu Petre, pe lista indisponibililor au ajuns si Viorel Moldovan si Gigel Bucur, care au probleme musculare. Cu toate acestea, tehnicianul se plange mai mult de defensiva, care era compartimentul forte pe vremea lui Olaroiu.

‘Este postul cel mai vulnerabil, in opinia mea, pentru ca nu avem solutii. Sunt doar patru fundasi. In atac, cu toate problemele, avem totusi solutii. Dar mergem inainte si, cu entuziasm, sunt convins ca putem lua cele trei puncte la Galati. Nu suntem aici sa ne plangem’, a spus Hagi.

Alb-violetii au plecat joi seara spre Bucuresti pe calea aerului, iar din lot fac parte si doi juniori, Daminuta si Scutaru. ‘Avem inca o zi de antrenament si nu se stie ce se poate intampla, de aceea am luat cu noi 20 de jucatori. Gandul nostru e sa mergem la victorie’, mai spus Hagi.

Hagi pune la indoiala verdicitatea spotului cu Ronaldinho. “Chiar m-a sunat un ziarist din Italia si m-a intrebat despre asta. I-am zis ca nu cred ca e real”, a spus Regele. In spotul cu pricina, realizat de Nike, brazilianul trimite mingea in transversala de patru ori consecutiv.

Sursa: Onlinesport.ro