Hala de carne, de la Piaţa Cetate, tot în şantier

3Comentarii
ORADEA – Orădenii vor trebui să mai aştepte, pentru a-şi putea cumpăra carne din Hala de la Piaţa Cetate. Promisiunile RAPASOradea, că modernizarea halei de carne din Piaţa Agroalimentară Cetate va fi gata până la 12 iulie, nu s-au adeverit.

Joi, hala era departe de a fi gata. Oamenii de la RAPAS munceau încă la montarea aparatelor de aer condiţionat, a faianţei şi a separeurilor dintre vitrine.

Măcelarii au presimţit acest lucru, când au văzut cine execută lucrările de modernizare. „În ritmul în care se mişcă şi după cum se lucrează nu cred că vor fi gata nici până la sfârşitul lunii iulie”, spunea un măcelar la început de lună. „Dacă ar fi vrut să termine la 12 iulie, ar fi angajat o firmă care ştie să muncească, dar aşa, angajaţii RAPAS sunt plătiţi la oră, nu la lucrare”, ne-a declarat E.G., un alt comeciant de carne din hală.

Lucrările de modernizare au început în 12 iunie. Iniţial, măcelarii s-au temul că nu vor mai reveni pe vechile locuri, protestând pentru aceasta şi la Primărie. După promisiunile primarului – Petru Filip şi ale directorului RAPAS – Ioan Hirţe, măcelarii s-au lăsat înduplecaţi să plece pentru o lună în concediu. Acesta se pare că se va prelungi, independent de voinţa lor.

Birta Dan3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor