Hala de carne, încă în vacanţă

1Comentariu
Hala de carne, încă în vacanţă
ORADEA – Pentru a treia oară, redeschiderea Halei de carne din Piaţa Cetate este amânată. După ce primul termen avansat de conducerea pieţei, 12 iulie, a fost demult depăşit, a venit şi rândul primarului Petru Filip să „rateze” pronosticul privind revenirea în circuitul comercial al halei.

Astfel, desi la ultima conferinta de presa, cea de marti, dadea ca sigura reintrarea
macelarilor în spatiul renovat începând de vineri, adica ieri,
nici picior de… porc nu calcase la data anuntata la fata locului. Chiar daca
– dupa cum ne informeaza dr. Cornel Negru, medic la circa veterinara care controleaza
calitatea alimentelor din Piata Cetate – toate lucrarile s-au terminat, va mai
dura cel putin o saptamâna pâna când sunetul satârelor
spargând oasele se va auzi din nou aici.

Autorizata de DSV

„S-a facut dezinsectie, s-au instalat clime, s-au schimbat chiuvetele.
Directia Sanitar Veterinara a acordat acum avizul de functionare halei, dar
de acum fiecare comerciant va trebui sa fie autorizat individual”, afirma
medicul. Potrivit spuselor sale, daca macelarii îsi vor depune actele
în prima zi a saptamânii viitoare, sunt toate sansele ca de joi-vineri
ei sa reintre cu marfa în piata.

Chiar daca modificarile nu par spectaculoase, singurele noutati evidente din
hala fiind aparitia aparatelor de climatizare si zugraveala proaspata, conducerea
pietei considera ca de acum Hala de carne îndeplineste normele pe care
UE le impune acestui gen de spatii comerciale.

Valentin Buda

 



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor