Hala si copertina gata in septembrie la Piata Cetate

De Dan Birta
Hala si copertina gata in septembrie la Piata Cetate
Modernizarea halei de la Piata Cetate este gata mai mult de jumătate. Muncitorii au terminat partea din dreapta halei şi acum lucrează la jumătatea din stânga a acesteia.

Florin Alexandru, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Domeniului Public (ORADEA) ne-a informat că hala va fi terminată pe la mijlocul lunii septembrie. „Prin lucrările de reparaţii se va păstra destinaţia actuală şi se propune o nouă refuncţionalizare a spaţiilor din interior. Pe părţile laterale se vor construi module, iar în mijloc se vor păstra rândurile de mese”, a specificat reprezentantul ADP.

Pe părţile laterale ale halei se vor amenaja 35 de module 3,5X3 metri, iar în interior vor fi amplasate 104 mese noi, dispuse pe patru rânduri.

„Modulele vor fi închiriate prin licitaţie sau prin atribuire directă, în funcţie de numărul de solicitări pentru un modul. Preţul de pornire al licitaţiei va fi de 73 lei/mp”, a precizat Florin Alexandru.

Firma care a câştigat licitaţia a înlocuit pardoseala cu una de ciment elicopterizat pe o suprafaţă de circa 1.600 de metri pătraţi. Se va înlocui şi tâmplăria metalică de la intrare cu una din lemn. Se vor zugrăvi pereţii. Reţeaua de alimentare cu energie electrică va fi înlocuită. La fel şi reţeaua de alimentare cu apă şi reţeaua de canalizare. Lucrările sunt efectuate de SC Silex Exim SRL, valoarea acestora fiind de 205.853,99 de lei plus TVA.

Mese noi

ADP a achiziţionat şi 310 mese noi, o parte din acestea fiind amplasate în hală iar o parte în exterior, sub copertina care va fi şi ea gata până la sfârşitul lunii spetembrie. Mesele, de dimensiuni 250X90X90 cm, au fost achiziţionate la preţul de 1.595 de lei plus TVA. Potrivit lui Flori Alexandru sunt confecţionate din fibră de sticlă şi tablă şi sunt rezistente la intempreii şi vandalizări.

A inceput modernizarea la Piata Cetate Oradea

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !