Halloween la Colegiul Goga

2Comentarii
Halloween la Colegiul Goga
Atmosferă incendiară de hallowen la Colegiul Naţional Octavian Goga din Marghita.

Muzică bună, dans, dovleci si costume speciale! Aceasta a fost atmosfera deosebită de la Colegiului National „ Octavian Goga” Marghita, vineri, 29 octombrie. „Elevii noştri au lăsat pentru câteva ore uniformele şcolare la o parte şi au făcut o incursiune în lumea magică a sărbătorii de Haloween. Coordonaţi de doamnele profesoare Meda Vlaicu, Larisa Andor si Raluca Crişan, ei au  transformat sala festivă într-o casă a groazei unde şi-au dat întâlnire vampiri, vrăjitoare, fantome, drăcuşori, ţigăncuşe şi multe alte fiinţe ale nopţii trezite la realitate”, spune Simona Stoianovici, director adjunct al Colegiului Octavian Goga din Marghita. 

Talentul si imaginaţia bogată, atât a claselor gimnaziale cat si a celor liceale, au triumfat înca o dată, căci costumele lor păreau cu adevărat desprinse dintr-o lume învaluită în mister. Obiceiul costumelor de Halloween se află la a doua ediţie în această instituţie de învăţământ, ocazie cu care doamnele profesoare implicate în acest proiect au organizat un concurs.

Atmosferă incendiară

Atmosfera a devenit incendiară în momentul în care concurenţii au fost chemaţi în faţa publicului pentru a-şi descrie costumele într-o manieră cât mai originală. Proba dovlecilor cu feţele scobite a pus înca o data în valoare capacităţile creative ale elevilor, care emoţionaţi, cu ochii plini de bucurie abia aşteptau sa-şi prezinte creaţiile de care erau foarte mândri. În ambianţa înspaimântătoare creată prin muzică, decor macabru, lumânări, frunze tomnatice şi cruci improvizate s-a trecut la cea de-a treia probă, cea a scenetelor.

Elevii au demonstrat implicare, cooperare şi eficienţă, iar prestaţia acestora a fost evaluată de un juriu format din domnul director Marcel Emil Sas, doamna director adjunct Simona Sarca, doamna bibliotecara Elisabeta Stan şi doamnele profesoare Livia Moisa şi Andreea Vuşcan. În stabilirea câştigătorilor, juriul a punctat ingenuozitatea, creativitatea şi extremele.În finalul evenimentului, elevii au fost invitaţi la o  petrecere, toţi cei prezenţi distrându-se pe cinste în compania colegilor mai mari sau mai mici.

V.B.

FACT BOX

Câştigătorii
 -cel mai original costum (Elena Rogoz, VI A),
-cel mai înfricoşător costum (Andreea Haiduc, VI B),
-cea mai bună interpretare a personajului (Georgiana Popa, VII A),
-cele mai frumoase costume (VI A),
-cele mai interesante costume (IX C),
-cele mai înfricoşătoare costume (X D),
-cele mai trăznite costume (XII D),
-cele mai deosebite costume (VII A),
– cel mai mare dovleac (XI A),
-cea mai frumoasa caricatură din dovleac (VII H),
-cei mai frumoşi dovleci (V H),
-cei mai mulţi dovleci participanţi in concurs (IX A),
-cei mai înfricoşători dovleci (VI H),
-cea mai înfricoşătoare poveste (VI B),
-cea mai originală poveste (X B),
-cea mai bună interpretare (V A),
-cea mai unită echipă (X A),
-cea mai frumoasă scenetă (IX B),
-cea mai amuzantă poveste (IX D).2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor