Halmstad e fara doi atacanti

Halmstad e fara doi atacanti
Echipa suedeză Halmstads BK a sosit luni după-amiază la Bucureşti pentru meciul de miercuri cu Steaua, din grupa C a Cupei UEFA.

Din delegaţia suedeză absentează doi atacanţi, islandezul Gunnar Heidar Thorvaldsson, accidentat, şi internaţionalul ghanez Yaw Preko, căruia îi expiră contractul şi nu a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului pentru prelungire.

Antrenorul Janne Andersson va putea conta, în partida cu Steaua, doar pe trei atacanţi: brazilianul Eduardo Delani şi suedezii Patrik Ingelsten şi Joel Johansson, ultimul în vârstă de 19 ani.

Antrenorul Andersson a declarat că meciul cu Steaua va fi cel mai greu din grupă pentru echipa sa, “pentru că este al 44-lea meci pentru noi în acest an”.

Dacă antrenorul a fost mai ponderat în declaraţii, fundaşul Tommy Jonsson s-a arătat foarte încrezător, afirmând că au venit la Bucureşti să câştige. “Nu suntem aici în vacanţă. Ştiu că va fi un meci greu, dar este unul important, pentru că este ultimul din grupă”.

Partida Steaua Bucureşti – Halmstads BK, contând pentru etapa a IV-a a grupei C din Cupa UEFA se va disputa miercuri, pe stadionul “Steaua”, de la ora 21.45.