Handbaliştii juniori în progres

Formatia oradeana, pregatita de antrenorul Gianin Ungur, a participat la turneul de la Arad, alaturi de echipele LPS Banatul Timisoara, CSS Arad I, CSS Arad II, Extrem Baia Mare si CS Activ. HCM Oradea a obtinut patru victorii, 30-15 cu CSS Arad II, 28-27 cu Extrem Baia Mare, 30-20 cu CS Activ, 22-19 cu LPS Banatul, si a suferit o singura înfrângere, 20-25 cu CSS Arad I.

Turneul a fost câstigat de CSS Arad I, urmata de HCM Oradea. Echipa oradeana, aflata în progres evident, are componenta: Adrian Gale, Adrian Suteu – portari; Paul Secara, Koteles Cristian, Liviu Fitero, Deac Zsolt, Bogdan Buta, Razvan Toia, Radu Dragan, Valer Boros, Bogdan Pintilie, Claudiu Macavei, Bogdan Malita, Varga Sandor, Cristian Mutiu.

Finantatorul clubului oradean, Pavel Mercea, acuza posibilitatile foarte reduse ale echipei pentru a se antrena în sali de sport. „Acesti copii pot face antrenamente doar dupa-amiaza, dupa terminarea orelor de curs, perioada în care accesul la salile de sport din oras este foarte dificil. Multe sali sunt folosite pentru mofturi personale, în conditiile în care echipele ar trebui sa aiba prioritate”, ne-a declarat Pavel Mercea.

Gavril Nutiu